ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμβουλος του Σαμαρά έπινε ουισκάκια την ώρα της ψηφοφορίας

Σύμβουλος του Σαμαρά έπινε ουισκάκια την ώρα της ψηφοφορίας

Τη στιγμή που υπογραφόταν η οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων οι «αυλικοί» του Σαμαρά τα έπιναν στο καφενείο της Βουλής -

Δεν σεβάστηκαν ούτε τους χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το Κοινοβούλιο

Η αναισθησία ορισμένων φαίνεται πως δεν έχει όρια. Η λέξη «τσίπα» και φιλότιμο δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο ορισμένων «πολιτικάντηδων» που αδιαφορούν για το μέλλον των Ελλήνων.

Έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στο γραφείο του πρωθυπουργού και θεωρώντας πως το πολιτικό τους μέλλον διαγράφεται λαμπρό, οι «αυλικοί» του Α. Σαμαρά πηγαινοέρχονται στους διαδρόμους της Βουλής με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής ψηφίζονταν τα μέτρα οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων, κάποιοι που φαίνεται πως έχουν δέσει τον γάιδαρό τους , έπιναν χαλαροί τα ουισκάκια τους στο καφενείο της Βουλής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την Τετάρτη το βράδυ, όταν ο κ. Σαμαράς επέστρεψε στη Βουλή για την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου συνοδευόταν από έναν σύμβουλό του, ο οποίος περήφανος περπατούσε δίπλα στον πρωθυπουργό.

Όταν ο κ. Σαμαράς μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας, εκείνος έμεινε απ’ έξω και άνετος πια περιφερόταν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, κατευθυνόμενος προς το καφενείο της Βουλής.

Κάθισε σε ένα τραπεζάκι και παρήγγειλε ένα ουισκάκι, «για να χαλαρώσουμε» όπως είπε.

Φαίνεται πως η πίεση που είχε ήταν τόσο μεγάλη που χρειαζόταν αλκοόλ για να ηρεμήσει.

Με το βλέμμα στην τηλεόραση και με το ποτάκι του στο χέρι, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού παρακολουθούσε χωρίς κανένα απολύτως άγχος την κρίσιμη ψηφοφορία για τα νέα μέτρα.

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες διαδήλωναν έξω από το Κοινοβούλιο, υπομένοντας τη βροχή και τα δακρυγόνα της Αστυνομίας, ο συγκεκριμένος σύμβουλος του πρωθυπουργού έπινε χαλαρός το ουισκάκι του στο καφενείο της Βουλής.

Τέτοια αναλγησία, τόση ανευθυνότητα. Χωρίς καν να σκεφτεί πως αυτός που διαδηλώνει απ’ έξω δεν έχει χρήματα όχι για να πιει ένα «ουισκάκι», αλλά για να πάρει γάλα στο παιδί του.

Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμό του για να το βρουν οι «αυλικοί» του Σαμαρά. Αυτοί έχουν εξασφαλίσει όχι το ψωμάκι, αλλά το παντεσπάνι τους.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι τη νύχτα που κρίνονταν το μέλλον των Ελλήνων, τη νύχτα που ο λαός φώναζε «μην παίζεται με τη ζωή μας», οι «σφουγγοκωλάριοι» του Α. Σαμαρά έπιναν χαλαροί το ποτάκι τους μέσα στα σαλόνια της Βουλής.

Αλήθεια κ. Σαμαρά, γνωρίζετε ότι ο εν λόγω σύμβουλός σας την ώρα που εσείς ψηφίζατε για την ταπείνωση και υποδούλωση του ελληνικού λαού, εκείνος έπινε ουισκάκι στο καφενείο της Βουλής;

Γνωρίζετε κ. Σαμαρά την προκλητική στάση των συμβούλων σας ή τους έχετε αφήσει ανεξέλεγκτους να παρουσιάζονται ως βασιλικότεροι του βασιλέως;

Διαβάστε επίσης:

Οι «αυλικοί» του Σαμαρά που βρίζουν τους πολίτες