Αλέξης Τσίπρας: Το 2013 θα είναι χρονιά ανατροπής

Αλέξης Τσίπρας: Το 2013 θα είναι χρονιά ανατροπής

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε το 2013 ως τη χρονιά της μεγάλης ανατροπής στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι είναι «καθήκον όλων μας να μετατρέψουμε το 2013 στην χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει το μνημόνιο και τις αγορές» και να γίνει «η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης».

«Είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε να γίνουν πράξη οι προβλέψεις του μνημονίου για το 2013, γιατί τότε θα ζήσουμε τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση που βίωσε η χώρα σε περίοδο ειρήνης» αναφέρει ο κ. Τσίπρας τονίζοντας πως «το πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα, που νομοθέτησε τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που εξασφάλιζε την ατιμωρησία των υπευθύνων, δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει, παρά μόνο νέα δεινά, περισσότερη καταστροφή, νέα σκάνδαλα και ατιμωρησία».

«Το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που εδώ και τρία χρόνια, ταπείνωσε τη χώρα με μνημόνια, μετατρέποντάς την σε "αποικία χρέους" , πρέπει να έχει χρονολογία λήξης το 2013, αν θέλουμε η χώρα και ο λαός μας να έχει ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας πως «το 2013 θα σταματήσουμε τη καταστροφή και θα ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς, για να ξαναφτιάξουμε το τόπο μας από την αρχή, όπως μας αξίζει, για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα με δίκαιη ανάπτυξη, αλληλεγγύη και προκοπή».