Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου και Τσίπρα για τα Ναυπηγεία

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου και Τσίπρα για τα Ναυπηγεία

Διμέτωπη επίθεση κατά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή, αντίστοιχα, χτεσινή δήλωση του Πάνου Καμμένου που χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «εγκληματική οργάνωση» και τις σημερινές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για προσπάθεια «λασπολογίας» από την «ακροδεξιά» και «τους επίδοξους συμμάχους της» κατά του ΠΑΣΟΚ, για «να πετύχουν την αποσταθεροποίηση της χώρας».

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι στη σημερινή του ομιλία στη συνεδρίαση της ΚΟ και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ «επανήλθε στη χυδαία, ανυπόστατη και άκρως ύποπτη επίθεσή του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά την οποία περιέργως «θυμήθηκε» με δύο χρόνια καθυστέρηση και αφού μεσολάβησαν και Εξεταστική Επιτροπή και Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, φυσικά για την περίοδο πριν τη ψήφιση του ειδικού νόμου το 2010 από τη Βουλή».

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι περιμένει τον κ. Τσίπρα «να έρθει στη Βουλή το ταχύτερο, γιατί έχει πολλά να εξηγήσει για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, στρεφόμενος κατά της μόνης περιόδου στην οποία έγινε αποφασιστική και απόλυτα διαφανής παρέμβαση στο ζήτημα των ναυπηγείων/υποβρυχίων δια της Βουλής και σε εκτέλεση νόμου του κράτους».

Επιπλέον, τον καλεί «να πάψει να ασχημονεί κατά της Βουλής που ψήφισε τη σχετική νομοθεσία» και σημειώνει προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει προ πολλού απομακρυνθεί από το πλαίσιο της πολιτικής κριτικής και αντιπαράθεσης και κινείται στο μαύρο πλαίσιο της ενσυνείδητης συκοφαντίας εν γνώσει της αναλήθειας αυτών που λέει προσβάλλοντας την θεσμική του ιδιότητα». Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ «απαντούσε» στον κ. Καμμένο ότι με την αναφορά του περί «εγκληματικής οργάνωσης, επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του κ. Τζιτζικώστα».

Υπενθυμίζοντας στη σχετική ανακοίνωση ότι ο κ. Καμμένος «είναι ο ίδιος που έλεγε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη, είναι ο ίδιος που ζήτησε να λιντσάρουν εκλεγμένο δήμαρχο και δυστυχώς μια μέρα μετά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση στη Νίκαια», το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν εκπλήσσεται από «την παραληρηματική του συμπεριφορά» και ολοκληρώνει την ανακοίνωση αναφέροντας ότι «η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη».

Το Συντονιστικό της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε σήμερα, επανήλθε στα θέματα, υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «η ακροδεξιά και οι επίδοξοι σύμμαχοί της βάλθηκαν για μια ακόμη φορά να λασπολογήσουν κατά του ΠΑΣΟΚ, για να πετύχουν την αποσταθεροποίηση της χώρας». Πρόκειται, συνεχίζει η ανακοίνωση, για «συστηματική επίθεση κατά του φορέα της ευθύνης, του φορέα που εγγυάται τη σταθερότητα». Τονίζεται δε ότι «η επίθεση των «ψεκασμένων» και των συμφερόντων που τους καθοδηγούν δεν αγγίζουν το ΠΑΣΟΚ, η καθοριστική και διαχρονική προσφορά του οποίου στην κοινωνία και την χώρα, είναι γνωστή και δεν χρειάζεται πιστοποιητικά από αυτούς» και πως «ούτε και τα χιλιάδες στελέχη που αγωνίστηκαν και προσέφεραν από τις τάξεις του, μπορούν να ταυτίζονται με τους ελάχιστους επίορκους».

Το Συντονιστικό της Κ.Ο. του κόμματος σημειώνει πως «τα σενάρια αποσταθεροποίησης και λεηλασίας με την «επιστροφή στη δραχμή», θα μας βρίσκουν σταθερά και αποφασιστικά απέναντι» και καλούν τον κ. Τσίπρα «που σήμερα επιχείρησε να συντηρήσει τη σκανδαλολογία», να σκεφτεί «επιτέλους ότι έτσι μεταβλήθηκε σε ουρά του Καμμένου και αυτών που κρύβονται από πίσω του. Αρκετά πια με την αλητεία...», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνοι ελιγμοί Βενιζέλου, για να μην παραπεμφθεί!

Τσίπρας: Σπέρνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι τίποτε δεν θα αλλάξει

Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα

Καρέ καρέ το ναυάγιο των Ναυπηγείων

ΣΥΡΙΖΑ: Διμέτωπη επίθεση με όπλο τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικά συνυπεύθυνος ο Σαμαράς για Σκαραμαγκά και υποβρύχια

ΠΑΣΟΚ για υποβρύχια:Ας έλθει ο Τσίπρας στη Βουλή να πάρει την απάντηση

ΣΥΡΙΖΑ: Ουδέποτε έγινε εξεταστική για τον Βενιζέλο και τα υποβρύχια

Αναβρασμός στη ΝΔ από την κάλυψη Κεδίκογλου στον Βενιζέλο