ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση των «Νέων» κατά του Αλ. Τσίπρα

Νέα επίθεση των «Νέων» κατά του Αλ. Τσίπρα

-Σκληρές εκφράσεις και ειρωνεία από την εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη

-Παρουσιάζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην αγκαλιά του Στάλιν

- Πρετεντέρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ακόμη και… τρισάγιο για τον Κουτσόγιωργα

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Τα Νέα».

Η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη χρησιμοποιεί και πάλι σκληρές εκφράσεις κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναδεικνύει στην πρώτη σελίδα την εσωστρέφεια και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις στην Κουμουνδούρου, χρησιμοποιώντας φυσικά και τις απαραίτητες γελοιογραφίες.

Τα «Νέα» κάνουν λόγο για «το φάντασμα του Στάλιν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να κατηγορήσει την εφημερίδα, καθώς και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ως… σταλινικά ΜΜΕ, κάνοντας συστάσεις στους βουλευτές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για κοινή γραμμή στις δηλώσεις τους.

18499877

Η πρωτοσέλιδη επίθεση των “Νέων” κατά του Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύεται από ένα σκίτσο στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται στην αγκαλιά του Ιωσήφ Στάλιν, με ρούχα μικρού παιδιού, και κρατώντας στα χέρια του λουλούδια, καθώς και τη σημαία της Σοβιετικής Ένωσης.

Η επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μετά τις συστάσεις τους Αλ. Τσίπρα στους βουλευτές του για κοινή γραμμή στις δηλώσεις τους.

Πρετεντέρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ακόμη και… τρισάγιο για τον Κουτσόγιωργα

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και… ακόμη σκληρότερη κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που φλερτάρουν με την ιδέα της πολιτικής μετακόμισης στην Κουμουνδούρου, εξαπολύει ο Γιάννης Πρετεντέρης με το άρθρο του στα σημερινά “Νέα”.

pretenteris nea

Ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: “Δεν είναι η πρώτη έκπληξη που επιφυλάσσει αυτού του τύπου η Αριστερά: Είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να ανέβουν στην εξουσία.

Όχι μόνο θα ψωνίσουν από καλάθια με τα αζήτητα του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα οργανώσουν ακόμη και τρισάγια υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μένιου Κουτσόγιωργα. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό και κανέναν δισταγμό”, σημειώνει ο Γιάννης Πρετεντέρης με το άρθρο του στα “Νέα”.

Διαβάστε επίσης:

Τα «Νέα» κατηγορούν τον Τσίπρα για… αποστασία

Βενιζέλος: Ντροπή κ. Τσίπρα – Απροκάλυπτη και αγοραία πρόκληση

Παπαδημούλης: Δεν μας φοβίζει ο πόλεμος των «Νέων»