ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Τσουκαλάς: Ουδείς στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την τρομοκρατία

Δ. Τσουκαλάς: Ουδείς στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την τρομοκρατία

Ουδείς στην ΣΥΡΙΖΑ πριμοδοτεί ή χειροκροτεί την τρομοκρατία, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα Προστασίας του Πολίτη, Δ. Τσουκαλάς.

«Κανείς δεν κοιτάζει με καλό μάτι την τρομοκρατία» τόνισε, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Π. Τατσόπουλος δεν έχει δίκιο, αλλά «είναι θέμα του προέδρου».

«Δεν είμαι υπέρ των διαγραφών ούτε όμως να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι του έρχεται στο μυαλό. Αν βλέπει συμπαθούντες, ας σηκωθεί να φύγει», πρόσθεσε ο κ. Τσουκαλάς.

«Τρομοκράτες είναι η ΝΔ και οι κυβερνήσεις της, που έχουν δολοφονήσει τον Λαμπράκη, τον Πέτρουλα και τον Τεμπονέρα» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην απόδραση του Χρ. Ξηρού, ο κ. Τσουκαλάς τόνισε ότι ο κ. Αθανασίου και ο κ. Δένδιας, αντί να «αλληλοϋβρίζονται δημοσίως» πρέπει να καθίσουν να δουν γιατί έφυγε ο Ξηρός.

«Είμαι εναντίον του γεγονότος ότι έφυγε ο Ξηρός αλλά δεν οφείλεται στο ό, τι δίνεται άδεια σε κρατούμενους. Θα πούμε ότι διαλύουμε το σύστημα και φτιάχνουμε φυλακές υψίστης ασφαλείας γιατί έφυγε ο Ξηρός;» πρόσθεσε.