ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Πολύ πιθανόν να συρθεί η κυβέρνηση σε εκλογές

Σκουρλέτης: Πολύ πιθανόν να συρθεί η κυβέρνηση σε εκλογές

Στις διεργασίες της Πολιτικής Γραμματείας για την ανάδειξη των υποψηφίων για τις περιφερειακές εκλογές, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο διεξαγωγής τριπλών εκλογών μέσα στο 2014.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό, κάτω από την πίεση των πραγμάτων, η κυβέρνηση να συρθεί σε εκλογές ή πριν ή ταυτοχρόνως ή αμέσως μετά από τις Ευρωεκλογές», είπε στον Real fm ο κ. Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: «Βλέπετε, όλη αυτή τη συζήτηση που διεξάγεται τώρα, κατά αντανάκλαση των δηλώσεων των ευρωπαίων αξιωματούχων και παραγόντων με τελευταίες τις δηλώσεις του κ. Σόιμπλε, θέτουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τα βασικά προβλήματα που έχουμε αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή ότι έχει αποτύχει αυτό το πρόγραμμα, η ανάγκη νέων μέτρων για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό και γίνεται αυτή τη στιγμή παζάρι ανάμεσα στους δανειστές και τους εγχώριους εκφραστές τους, που είναι η κυβέρνηση, αν θα έχουμε νέα μέτρα πριν από τις ευρωεκλογές ή όχι. Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν κάποια στιγμή το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές».