ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζουν τα όργανα μήπως και αντιστραφεί το κλίμα

Συνεδριάζουν τα όργανα μήπως και αντιστραφεί το κλίμα
Στις 3 το μεσημέρι συνεδριάζει το πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ...

Σειρά συνεδριάσεων των κορυφαίων οργάνων του ΠΑΣΟΚ έχουν δρομολογηθεί σήμερα και αύριο, προκειμένου να προληφθούν αντιδράσεις και η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει συντεταγμένα την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Στις 3 το μεσημέρι συνεδριάζει το πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό τον γραμματέα του εθνικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη.

Εκτός από τα μέλη του Συμβουλίου θα συμμετέχουν επίσης ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κυρία Λούκα Κατσέλη και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα συνυπάρξουν ο υπουργός Οικονομικών με μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου τα οποία του έχουν ασκήσει σκληρότατη κριτική, προεξάρχοντος του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία ζητά την αποπομπή του από την κυβέρνηση.
Αύριο Παρασκευή θα συνεδριάσει στις 10 το πρωί το υπουργικό Συμβούλιο, όπου και θα ανακοινωθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους τα νέα μέτρα. Στη 1 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και αμέσως μετά το πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Οι συνεδριάσεις των οργάνων κρίθηκαν αναγκαίες, προκειμένου να εκτονωθεί το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους βουλευτές και τον τσάρο της Οικονομίας, γκρίνια που εκφράζεται πλέον και από τους υπουργούς.