ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνήγορος Κασιδιάρη: Αυταπόδεικτο έγκλημα η προφυλάκιση (vid)

Συνήγορος Κασιδιάρη: Αυταπόδεικτο έγκλημα η προφυλάκιση (vid)

Για αυταπόδεικτο έγκλημα έκανε λόγο για άλλη μία φορά ο συνήγορος υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη, Ν. Αντωνιάδης, σχολιάζοντας την απόφαση της προφυλάκισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Αντωνιάδης υποστήριξε πως ο κ. Κασιδιάρης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για δύο όπλα, εκ των οποίων το ένα ανήκει στον πατέρα του, δηλαδή σε τρίτο πρόσωπο. «Η κατηγορία κατά του κ. Κασιδιάρη ήταν για δύο όπλα, εκ των οποίων το ένα ήταν του πατέρα του, δηλαδή εκλήθη να δώσει εξηγήσεις για το όπλο ενός τρίτου προσώπου και για ένα δικό του όπλο με το οποίο ασκούσε το άθλημα της σκοποβολής» ανέφερε συγκεκριμένα.
Ερωτηθείς αν είχε μετατρέψει τα όπλα σε πυροβόλα, ο συνήγορος του κ. Κασιδιάρη δήλωσε ότι, όπως αποδείχθηκε από την πραγματογνωμοσύνη που έγινε, πρόκειται για προσθαφαιρούμενα εξαρτήματα.

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε επίθεση κατά των δικαστικών Αρχών, τόσο για την απόφαση της προφυλάκισης, όσο για το γεγονός ότι διέρρευσαν το σκεπτικό του εντάλματος προσωρινής κράτησης, το οποίο, όπως ανάφερε, δεν το έχει στα χέρια του ο ίδιος.

«Έχω αντιληφθεί ότι χρησιμοποιήθηκε ένα πρόσχημα για να δημιουργηθεί ένα κακούργημα ώστε να δημιουργήσει την προϋπόθεση να οδηγηθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης στη φυλακή» δήλωσε, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός κρατούμενος μετά από συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού