ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Κυριαζίδης: Επιφυλάσσομαι για την ψήφιση δύο άρθρων (vid)

Δ. Κυριαζίδης: Επιφυλάσσομαι για την ψήφιση δύο άρθρων (vid)

Την επιφύλαξη σε ότι αφορά την ψήφιση δύο άρθρων του πολυνομοσχεδίου στην περίπτωση που δεν γίνουν δεκτές βελτιώσεις εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ο γαλάζιος βουλευτής αναφερόμενος στο ζήτημα των ένστολων για το εφάπαξ έκανε λόγο για ένα τεράστιο θέμα, το οποίο πρέπει να γίνει κατανοητό. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο εφάπαξ, υποστήριξε πως «θα πρέπει να γίνεται με κοινή υπουργική» ενώ την ίδια στιγμή ανέφερε πως «θα πρέπει να δοθεί χρόνος, δηλαδή να υπάρχει μία κλίμακα σε βάθος μία 15ετίας , ώστε να υπάρχει μία σταδιακή εφαρμογή της σχετικής διάταξης, έτσι αν πράγματι υπάρχει ζήτημα σε κάποιο ταμείο σε ότι αφορά τη χορήγηση του εφάπαξ, αυτό να γίνει τμηματικά και όχι άπαξ».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κυριαζίδης εξέφρασε την επιφύλαξή του για την ψήφιση του άρθρο 152 που αφορά στον επαρχιακό τύπο, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «δεν θα μπορούμε να σταθούμε οι βουλευτές στην περιφέρεια από τη στιγμή που μία τέτοια διάταξη γίνει αποδεκτή

Διαβάστε επίσης:

Βρούτσης: Δεν θίγεται ούτε ένα ευρώ από τα Ταμεία των ενστόλων (vid)