ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: «Mεγαλύτερος εχθρός της κυβέρνησης Καραμανλή ο Σαμαράς»

Π. Καμμένος: «Mεγαλύτερος εχθρός της κυβέρνησης Καραμανλή ο Σαμαράς»

Με κατηγορηματικό τρόπο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είπε ένα ακόμη «όχι» στην ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, με συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά 90,1.

«Υπάρχουν πολλά πρόσωπα κατάλληλα για τη θέση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα ,αλλά η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές γρήγορα» τόνισε ο κ. Καμμένος και ξεκαθάρισε ότι θέμα σύγκλισης του οικονομικού προγράμματος των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος υφίσταται, καθώς: «μεγάλο του μέρος είναι αντιγραφή απ’ το πρόγραμμα του κόμματος του», ενώ τόνισε ότι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει κόκκινες γραμμές, τα εθνικά μας θέματα και τις σχέσεις ανάμεσα στην εκκλησία και το κράτος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον μεγαλύτερο εχθρό της κυβέρνησης Καραμανλή, ενώ υποστήριξε ότι με τη στάση του ο σημερινός Πρωθυπουργός, αθωώνει τους υπόδικους κ. Παπακωνσταντίνου και Γεωργίου.

Τέλος, για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την υποστήριξη μιας υποψηφιότητας Καραμανλή, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το όνομα του πρώην προέδρου της Ν.Δ. το φέρνει στο προσκήνιο ο κ. Σαμαράς: «Ο κ. Καραμανλής έχει δηλώσει ότι δεν θα δώσει σωσίβιο στην ακολουθούμενη πολιτική και ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή η θέση επειδή δεν θέλει να τον αποστρατεύσουν στην ηλικία που είναι».