ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Νικολόπουλος: Αυτοί ξεπέρασαν και τον Γιέλτσιν!

Ν. Νικολόπουλος: Αυτοί ξεπέρασαν και τον Γιέλτσιν!

Παρέμβαση του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής για τις αποκαλύψεις του Newsbomb – «Θα καταθέσω ερώτηση στη Βουλή» λέει ο βουλευτής Αχαΐας

Ραγδαίες είναι πλέον οι πολιτικές εξελίξεις και ο αντίκτυπος των όσων συνέβησαν με την εξαγορά του Ερρίκος Ντυνάν από την θυγατρικής της Πειραιώς.

Μετά τον Πάνο Καμμένο και τον Θεόδωρο Δρίτσα και ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής παρενέβη στο θέμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter γράφοντας «Αυτοί ξεπέρασαν και τον Γιέλτσιν» παραθέτοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα του Newsbomb.

Δείτε τις αναρτήσεις του κύριου Νικολόπουλου:

nikolopoulos 1
nikolopoulos 2

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ο κ. Νικολόπουλος θα καταθέσει και αυτός με τη σειρά του σχετικό ερώτημα στην Βουλή.

Είναι πλέον σαφές ότι η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Υγείας είναι υποχρεωμένοι να δώσουν σαφείς απαντήσεις στον ελληνικό λαό για το τι ακριβώς έγινε στο παρασκήνιο του πλειστηριασμού.

Σχόλιο του Newsbomb: Είναι πάντως απορίας άξιον γιατί μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη, έστω για να διερευνήσει τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση…

Διαβάστε επίσης:

Θ. Δρίτσας: «Πολλά τα ερωτήματα και πρέπει να απαντηθούν»

Ερρίκος Ντυνάν: Η τροπολογία της «ντροπής» και το «δώρο» στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.

Ερρίκος Ντυνάν: Το «σκάνδαλο» της δεκαετίας με... δωρεά της κυβέρνησης

Εργαζόμενοι «Ερρίκος Ντυνάν»: «Δεν θα δεχθούμε ούτε μία απόλυση»

Ερρίκος Ντυνάν: Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Σάλλα-Βγενόπουλου

«Χάρισαν» το «Ερρίκος Ντυνάν» σε... πρώην κτηματική εταιρεία του Ομίλου Πειραιώς

Π. Καμμένος: Όλα τα στοιχεία για το σκάνδαλο στη Βουλή!