ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Παπουτσής: Μακριά τα χέρια από την οικογένειά μου

Χρ. Παπουτσής: Μακριά τα χέρια από την οικογένειά μου
Απειλές σε βάρος της οικογένειάς του κατήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής..

Απειλές σε βάρος της οικογένειάς του κατήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Κάποιοι επιδίδονται σε απειλές εναντίον του σπιτιού και της οικογενειακής εστίας μου, ανέφερε ο κ. Παπουτσής.

«Για όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς τους προειδοποιώ: Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου, ό,τι ισχύει για μένα, ισχύει για κάθε συνάδελφό μου, που δέχθηκαν επιθέσεις βίας επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στα πλαίσια εντολής του ελληνικού λαού», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για να συμπληρώσει: «Έχουν σκεφθεί τι θα γίνει, εάν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους να επιβεβαιώσουν την ψήφο τους προς το πρόσωπό μας.»

Ο κ. Παπουτσής υπογράμμισε πως η ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία δεν υπάρχουν στη δημοκρατία.

«Υπάρχει πολιτικός χώρος, που να έχει καταδικάσει τον Κολλάτο, ο οποίος αποτελεί, όπως λέει, προέκταση της πλατείας Συντάγματος», διερωτήθηκε ο υπουργός.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ η κ. Ευαγγελία Αμανατίδου είπε χαρακτηριστικά: «Πολιτική αντιπαράθεση κάνουμε εμείς και τίποτε άλλο που υπονομεύει την δημοκρατία»