ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισό «άδειασμα» Μιχελάκη στους οδηγούς ταξί

Μισό «άδειασμα» Μιχελάκη στους οδηγούς ταξί
Τους κάλεσε να επιδείξουν στάση ευθύνης απέναντι στην κυβερνητική ανευθυνότητα και να σταματήσουν τους αποκλεισμούς...

Να επιδείξουν στάση ευθύνης απέναντι στην κυβερνητική ανευθυνότητα και να σταματήσουν άμεσα τον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του λιμανιού του Πειραιά, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες της χώρας, καλεί τους οδηγούς ταξί η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι οι οδηγοί ταξί θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα τον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του λιμανιού του Πειραιά», δηλώνει το στέλεχος της ΝΔ, επιρρίπτοντας ωστόσο την ευθύνη στον Γιάννη Ραγκούση, τον οποίο καλεί να ξεκινήσει άμεσα, εντός της ημέρας, ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των οδηγών ταξί.

«Η προσωπική βεντέτα Ραγκούση–Ρέππα και το κυβερνητικό “ράβε – ξήλωνε” δημιούργησαν σήμερα νέο σοβαρό πρόβλημα στις συγκοινωνίες, ενώ υπονομεύουν και πλήττουν τη διεθνή εικόνα της χώρας, σε μια κρίσιμη στιγμή, που κορυφώνεται η τουριστική περίοδος. Άμεσα και απόλυτα υπεύθυνος είναι ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος ανεξήγητα, χωρίς καμιά λογική και χωρίς να έχει κανένα σχέδιο, ακύρωσε τη συμφωνία του προκατόχου του με τον κλάδο των ταξί», σημειώνει ο Γιάννης Μιχελάκης, εννοώντας ουσιαστικά πως όλα όσα συμβαίνουν οφείλονται κυρίως στην τακτική των Υπουργών της κυβέρνησης.