ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδουν τις διαψεύσεις της Ρ. Ζήση

Διαψεύδουν τις διαψεύσεις της Ρ. Ζήση
Άναψαν «φωτιές» τα δημοσιεύματα για την αυξημένη αστυνομική προστασία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ

Τα δημοσιεύματα του τύπου περί αυξημένης αστυνομικής προστασίας της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Ροδούλας Ζήση αλλά και η κατηγορηματική διάψευσή τους από την ίδια στο newsbomb.gr.
Η ιστοσελίδα e-Volos.gr, που ασχολήθηκε με το θέμα, απαντά στη βουλευτή Μαγνησίας και την κατηγορεί για παραλήρημα.

Είναι γνώριμη η πολιτική σας πρεμούρα κ. Ροδούλα Ζήση, καθώς και η παρα-πολιτική σας δράση, την οποία τέτοιου είδους δηλώσεις την αποδεικνύουν περίτρανα.

Όλα αυτά όμως κ. Ροδούλα Ζήση, όπως εξάλλου και ο θεσμικός σας ρόλος, δεν σας επιτρέπουν να δηλώνετε ΨΕΜΑΤΑ, τουναντίον πιστεύουμε για μία Βουλευτή, πόσο μάλλον για την Αντιπρόεδρο του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Πάμε τώρα, που φρεσκάραμε τη μνήμη των αναγνωστών μας, να διερωτηθούμε για τα ψέματά σας;

ΨΕΜΑ 1ο: Γράψαμε εμείς ποτέ κ. Ροδούλα Ζήση ότι ζητήσατε μόνιμη αστυνομική προστασία από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας;

OXI κ. Ροδούλα Ζήση, γιατί πολύ απλά σας ρωτήσαμε. Και σας ρωτήσαμε γιατί την ώρα που έγινε η λήψη του video, μπροστά από το γραφείο σας, δεν γίνονταν καμία πορεία, κανενός φίλαθλου και καμιάς ομάδας. Εύλογο λοιπόν το ερώτημά μας. Και η φύλαξη του πολιτικού σας γραφείου, όπως και οποιουδήποτε πολιτικού γραφείου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αποτελεί είδηση.

ΨΕΜΑ 2ο: Γράψαμε εμείς ποτέ κ. Ροδούλα Ζήση ότι η Αστυνομία φυλάει το πατρικό σας σπίτι;

OXI κ. Ροδούλα Ζήση, στο πολιτικό σας γραφείο, επί της οδού Πολυμέρη στον Βόλο, αναφερθήκαμε.

ΨΕΜΑ 3ο: Εδώ και 1 περίπου μήνα λειτουργίας του e-Volos.gr, έχουμε δεχθεί κάποια αγωγή ή κάποιο εξώδικο για ψευδής πληροφορίες που έχουμε διοχετεύσει στο ίντερνετ.

ΟΧΙ κ. Ροδούλα Ζήση, τούτο είναι προϊόν της φαντασίας σας ή καλύτερα, για να ακριβολογούμε, ξεκάθαρη προσπάθεια συκοφάντησης του e-Volos.gr.

Και επειδή η πόλη του Βόλου κ. Ροδούλα Ζήση έχει να αντιμετωπίσει σπουδαία προβλήματα, ένα εκ των οποίων είναι και ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και η αύξηση της εγκληματικότητας, λόγω της έλλειψης αστυνομικών υπαλλήλων, τους οποίους εσείς για την αδικαιολόγητη φύλαξη άδειων γραφείων απασχολείται εν αφθονία, δεν μπορούμε άλλο να ασχολούμαστε με τα πολιτικά σας οφέλη. Γιατί κάθε ενασχόληση μαζί σας, έτσι την εκλαμβάνετε και δυστυχώς έτσι λειτουργεί.

Διαβάστε επίσης: Ρ. Ζήση: Με συκοφαντούν, δεν ζήτησα ποτέ αστυνομική προστασία