ΝΔ: Να αφυπνιστεί η κυβέρνηση για την υπόθεση Σώρρα

ΝΔ: Να αφυπνιστεί η κυβέρνηση για την υπόθεση Σώρρα

Ειδήσεις | Αρτέμης Σώρρας: Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ασκεί με ανακοίνωσή της σήμερα, Πέμπτη (05/01/2017) η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το θόρυβο που έχει προκαλέσει το θέμα με τον Αρτέμη Σώρρα.

«Η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα είναι ακόμα μια θλιβερή απόδειξη της αδυναμίας του Κράτους να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες, από οποιονδήποτε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την άγνοια και, πολλές φορές, την απόγνωσή τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς και υπογραμμίζει πως η ίδια έχει από καιρό αναδείξει το θέμα, προειδοποιώντας για τις γραφικές και επικίνδυνες πτυχές του.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί η Κυβέρνηση και να αντιμετωπίσει σοβαρά το θέμα, προτού να είναι πολύ αργά για πολλούς συμπολίτες μας. Η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, το οποίο δεν περιλαμβάνει θαυματοποιούς. 'Αλλωστε, τέτοιου είδους αντιλήψεις ανέδειξαν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τις γνωστές συνέπειες για την οικονομία και την ελληνική κοινωνία», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τη Νέα Δημοκρατία