ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ vs ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ vs ΠΑΣΟΚ
Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπολύει κατά της κυβέρνησης η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ...

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπολύει κατά της κυβέρνησης η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το νέο πακέτο σκληρών μέτρων.

Η κομματική τάση του κ. Γιώργου Παναγιωτακόπουλου χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ως έρμαιο στις διαθέσεις της Τρόικα και των δανειστών, που συνεχίζει χωρίς καμία συναίνεση την αδιέξοδη πορεία της προς σε έναν πρωτοφανή κοινωνικό εκτροχιασμό.

«Οι εργαζόμενοι θυσιάζονται προκειμένου να εξευμενίσουν τους κερδοσκόπους, που απαιτούν την πλήρη διάλυση της χώρας. Με ποιο δικαίωμα, με ποια νομιμοποίηση, με ποια προοπτική;» διερωτάται η Αριστερή Πρωτοβουλία.

Κατηγορεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι, απέτυχε παταγωδώς σε κάθε σχεδιασμό και οδήγησε τη χώρα στην οικονομική αιχμαλωσία με αδιαφανές αύριο.

Από τα «πυρά» της δεν ξεφεύγει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, για τον οποίο υποστηρίζει, πως η αδυναμία του να αλλάξει την ήδη διαμορφωμένη κατάσταση διαπραγμάτευσης, οδήγησαν κυβέρνηση και λαό αλυσοδεμένους και ανίσχυρους στο διεθνή διασυρμό.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία εκφράζει την αντίθεση της στις αποφάσεις τις κυβέρνησης, προειδοποιώντας με αντιδράσεις προς όλους και σε όλους τους τόνους.