ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό: Κίνηση ρελάνς από Μητσοτάκη με κατάργηση των Αντιπροέδρων στη ΝΔ

Αποκλειστικό: Κίνηση ρελάνς από Μητσοτάκη με κατάργηση των Αντιπροέδρων στη ΝΔ

Την είδηση τη μάθατε πρώτοι από το Newsbomb.gr την περασμένη Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στην ανάλυσή μας με τίτλο: «Τα αγκάθια του Κυριάκου Μητσοτάκη»- Ο πρόεδρος της ΝΔ δέχεται εισηγήσεις και ισχυρές πιέσεις, θα έλεγα, να κόψει τις θέσεις των αντιπροέδρων στο κόμμα, για δυο βασικούς λόγους.

ΠΡΩΤΟ ΤΟ NEWSBOMB.GR ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΔ

Ποιoi είναι αυτοί οι λόγοι;

Πρώτον, να δείξει ότι κουμάντο στο κόμμα κάνει ο ίδιος και δεύτερον προκειμένου να περιορίσει τη «δράση» του Άδωνι Γεωργιάδη στον οποίο πολλά στελέχη χρεώνουν κακή αντιπολιτευτική τακτική και επικοινωνιακό «καπέλωμα» του ίδιου του Μητσοτάκη.

mitsota

Τα παραπάνω βεβαίως τα είχαμε επισημάνει κατ' αποκλειστικότητα από το Newsbomb.gr πριν απο 4 ημέρες!

mitso 2

Στην διαδικτυακή μας εβδομαδιαία εκπομπή TheBomber την περασμένη Παρασκευή, είχαμε πει ξεκάθαρα ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε εντυπωσιακές «κατρατομήσεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες περί του συγκεκριμένου θέματος φουντώνουν ιδιαιτέρως και έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Προσέξτε όμως.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και τούτο διότι αν ο Μητσοτάκης προχωρήσει στην υλοποίηση αυτής της εισήγησης θα την πληρώσει - χωρίς να φταίει σε τίποτα εδώ που τα λέμε και τα γράφουμε - και ο Κωστής Χατζηδάκης.

Συνεπώς, ο κ. Μητσοτάκης αναζητά το κατάλληλο πολιτικό timing, αλλά και τον τρόπο ώστε η όλη διαδικασία να μην φανεί ως καρατόμηση, αλλά ως φυγή προς τα εμπρός!

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα οι άλλοι δεν τολμούν να γράψουν...

Ο Κώστας Τσιτούνας είναι στο Facebook , στο Instagram και στο Τwitter

Σχετικές ειδήσεις