ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούκος: «Προφανώς έρχεται και συνολικότερη χρεοκοπία...»

Κουτσούκος: «Προφανώς έρχεται και συνολικότερη χρεοκοπία...»

«Η ταμειακή χρεοκοπία είναι ομολογημένη. Την ομολόγησε ο κ. Μάρδας και προφανώς έρχεται και συνολικότερη χρεοκοπία, εάν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν λάβουμε σοβαρές αποφάσεις» ανέφερε στην παρέμβασή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος.

Επιτιθέμενος κατά του Γ. Βαρουφάκη, ο κ. Κουτσούκος παρατήρησε πως ο υπουργός Οικονομικών, «κατηγορεί τους εταίρους μας, επειδή απαιτούν από την κυβέρνηση να φανεί συνεπής με τις δεσμεύσεις της - αυτούς δηλαδή με τους οποίους συμφώνησε στις 20 του Φλεβάρη και στις 20 του Μάρτη περί του περιεχομένου της συμφωνίας».

«Είμαστε στο κενό όλο αυτό το διάστημα. Τα e-mails του κ. Βαρουφάκη με τις μεταρρυθμίσεις που η κυβέρνηση ανέλαβε την ευθύνη να παρουσιάζει στους εταίρους μας και δανειστές μας, πάνε κι έρχονται - και κοντεύουν να μας πάρουν στο ψιλό. Εγώ ντρέπομαι πράγματι, εάν αληθεύουν οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν σήμερα για τον κ. Βαρουφάκη. Μόλις τελειώσει αυτό το έργο, ο κ. Βαρουφάκης θα παίρνει κατοστάρες, για να δίνει διαλέξεις, κι εσείς και εμείς συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είμαστε εδώ και θα βράζουμε στο ζουμί μας!» ανέφερε ο Γ. Κουτσούκος.

«Δεν ντρέπομαι για τον κ. Βαρουφάκη. Ντρέπομαι για την κυβέρνηση της χώρας μας, εάν είναι αλήθεια - γιατί πιστεύουμε πως η κυβέρνηση μας εκπροσωπεί» ανέφερε ο κ. Κουτσούκος.

Σχετικές ειδήσεις