ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Έκαναν «έξωση» στην επιτροπή της Κωνσταντοπούλου για το χρέος

Βουλή: Έκαναν «έξωση» στην επιτροπή της Κωνσταντοπούλου για το χρέος

Να ξηλώσει κάθε τι που θυμίζει την αντιμνημονιακή ρητορική φαίνεται πως επιχειρεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Πριν από λίγο καιρό η Βουλή είχε αποφασίσει να κατεβάσει από το site της Βουλής το προκαταρκτικό πρόγραμμα που έκρινε το χρέος «παράνομο» και «επονείδιστο».

Σήμερα, μία ημέρα μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησε η κυρία Κωνσταντοπούλου στο Αιγάλεω για το δημόσιο χρέος, όπου παρέστη πλήθος κόσμου, οι υπηρεσίες της Βουλής προχώρησαν σε έξωση της Επιτροπής Αλήθειας από τα γραφεία που της είχαν παραχωρηθεί σε κτήριο της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως.

Η νέα διοίκηση του Κοινοβουλίου «αποκαθήλωσε» και χωροταξικά την ενοχλητική, όπως φαίνεται Επιτροπή, που είχε συστήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ με απόφαση που υπογράφει ο κ. Νίκος Βούτσης, παραχωρούνται δύο γραφεία στην κυρία Κωνσταντοπούλου ως πρώην πρόεδρος.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση που εκλέχτηκε τον Γενάρη του 2015 με την αντιμνημονιακή παντιέρα και διεμήνυε ότι θα διαγράψει το παράνομο και επονείδιστο χρέος, πλέον ενοχλείται από οτιδήποτε θυμίζει αντιμνημονιακές τακτικές.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με σχόλιά της στο twitter σημείωσε:

  • «Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται. Απόφαση Βούτση να πεταχτεί εκτός γραφείων η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Ενοχλεί τους νεομνημονιακούς».
  • «Έργο Βούτση: αφαίρεση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας από το site της Βουλής, απόπειρα εκδίωξης της Επιτροπής από τη Βουλή. Συγχαρητήρια».

Σχετικές ειδήσεις