ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Απαντήσεις στη Βουλή για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη

Καμμένος: Απαντήσεις στη Βουλή για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη

Τη Δευτέρα (26/06/2017) το απόγευμα, από το βήμα της Βουλής, θα τοποθετηθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, με προεξέχουσα την αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με δημοσίευμα που παρουσίαζε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού με καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση του πλοίου Noor 1, το οποίο μετέφερε περισσότερους από 2 τόνους ηρωίνη.

Το θέμα εξακολουθεί να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις με την αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, να προσανατολίζεται ακόμα και στην κατάθεση πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

ΝΔ: Ο κ. Καμμένος να δώσει εξηγήσεις

«Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημέρων, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει», αναφέρει, την ίδια ώρα, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή».

Σχετικές ειδήσεις