ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο θρύλος της Hip Hop DMX!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο θρύλος της Hip Hop DMX!

Ο DMX, ο μύθος της Hip Hop σκηνής, θα προσγειωθεί στην Αθήνα το Σάββατο 31 Μαΐου για ένα και μοναδικό σόου στο Βοτανικός Live Stage.

Η ζωή του μοιάζει με ταινία. «Σκοτεινή» σαν τα τραγούδια του. Φυλακές, «αποδράσεις», δίσκοι, συναυλίες, σχέσεις, γάμοι, παιδιά, πολλά παιδιά, τεστ DNA, ξανά φυλακίσεις, εκατομμύρια δολάρια, πτώχευση, πίστη στο Θεό και ένα μοναδικό ταλέντο που τον εκτόξευσε στην κορυφή με 30.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Ως ράπερ ξεκίνησε όπως οι μεγάλοι σταρ. Πάλεψε με την ανωνυμία, περιπλανήθηκε στην «άλλη» πλευρά της Νέας Υόρκης, δοκίμασε ήχους και στίχους, δεν φοβήθηκε τον εαυτό του, δραπέτευσε από την κόλαση και επιβεβαίωνε το ταλέντο του μέρα με τη μέρα στα στούντιο και τις συναυλίες.

Σε μια μουσική βιομηχανία που οι σταρ μοιάζουν με καλοτυλιγμένα και αποστειρωμένα πακέτα δώρων ο DMX ή Dark Man X έκανε τη διαφορά. Έχοντας το DNA του πραγματικού καλλιτέχνη κατέκτησε το κοινό με το πάθος και την οργή του, κάνοντας τα τραγούδια του τοξικά και τα cds του δυσεύρετα.

123

Μοναδικός σταρ, άφησε το στίγμα του και στο σινεμά σε ταινίες δράσης και βίας, κάτι που ξέρει καλά από πρώτο χέρι, σημειώντας επιτυχία. "Cradle 2The Grave" (2003), "Belly" (1998), Exit Wounds (2001), Romeo Must Die (2000), The Bleeding (2009), Last Hour (2007) είναι μερικές από τις ταινίες του όπου κινείται στην άγρια πλευρά της ζωής ψάχνοντας την προσωπική του αλήθεια και τη δικαιοσύνη των όπλων του.

Κάθε στίχος, κάθε κίνηση, κάθε ατάκα είναι αυτοβιογραφικά. Ο DMX ζει και αναπνέει για την πρόκληση. Και το επόμενο live....

Info

Σάββατο 31 Μαΐου
Βοτανικός Live Stage
Ιερά Οδός και Κασσάνδρας 19, Γκάζι

Τιμές εισιτηρίων:
20 ευρώ προπώληση
25 ευρώ ταμείο

Προπώληση (από 31 Μαρτίου):

Public, Sake Tattoo (Κολοκοτρώνη 9 και Γκίνη 6, Χαλάνδρι),

Overall Health & Fitness Club (Λ. Αλίμου και Αγίου Γερασίμου 1, Άλιμος)