Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ποιος ενδιαφέρεται για τις απόψεις Πάγκαλου;

Ποιος ενδιαφέρεται για τις απόψεις Πάγκαλου;

«Άνθρωποι που δεν τους ήξερε η μανά τους, άχρηστοι καθηγητές πανεπιστήμιου και δικηγορίσκοι εκφράζουν πρωτοφανείς απόψεις», σχολίασε με το γνωστό του ύφος, τα στελέχη της κυβέρνησης, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, που αναρωτιόμαστε γιατί ακόμα τον "βγάζουν" τα κανάλια.

"Μόνιμοι υπάλληλοι στην Ελλάδα πρέπει να είναι μόνο οι στρατιωτικοί, οι διπλωματικοί και οι δικαστές", τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός, σε μία προηγούμενη κυβέρνηση, τα στέλεχη της οποίας έγιναν προσφάτως πιο διάσημα με την εμπλοκή τους σε θέματα διαφθοράς, δεν "ντράπηκε" να χαρακτηρίσει την παρούσα κυβέρνηση «σοσιαλφασιστική» , λέγοντας μάλιστα ότι του θυμίζει τη Χούντα.

Είπε μάλιστα ότι η κυβέρνηση προκρίνει μια λύση πιο οδυνηρή από τα μέτρα που περιλαμβάνονταν στο e-mail Χαρδούβελη κατά τουλάχιστον 3 δισ. ευρώ και σημείωσε ότι θα πρέπει να απομακρυνθεί αμέσως από την εξουσία.

Πιος δίνει βάση σε έναν πρώην υπουργό, που ανήκει μάλιστα σε ένα κόμμα, που κινδυνεύει σε λίγο να μην είναι καν στη Βουλή.

Ποιοι είναι "άχρηστοι" κε Πάγκαλε; Οι επιστήμονες που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό, που δεν έχουν σχέση με την διαφθορά και επιτέλους...έφεραν μία άλλη νοοτροπία στην Ελλάδα.

Το λάθος βέβαια είναι των ΜΜΕ που φιλοξενούν τις απόψεις του.

Σχετικές ειδήσεις