Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αυστραλία: Εργασία και εμπειρία σε άνεργους Έλληνες πτυχιούχους

Αυστραλία: Εργασία και εμπειρία σε άνεργους Έλληνες πτυχιούχους

Πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης για άνεργους Έλληνες αποφοίτους, ανακοίνωσε το νεοσυσταθέν παράρτημα του διεθνούς κινήματος των Ελλήνων της Διασποράς «Ελληνική Πρωτοβουλία» (The Hellenic Initiative-THI) στην Αυστραλία.

Την πολύτιμη εμπειρία της εργασίας σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Αυστραλίας θα έχουν συνολικά 40 νέοι Έλληνες πτυχιούχοι.

Την όλη κίνηση στηρίζει και η Αυστραλιανή Πρεσβεία στην Αθήνα η οποία την περασμένη εβδομάδα με πρωτοβουλία του Αυστραλού πρέσβη στην Αθήνα, κ. Griffin, αποχαιρέτισε την πρώτη ομάδα των οκτώ νέων που έφυγαν από την Αθήνα για την Αυστραλία.

Όπως έγινε γνωστό, περισσότερες από 20 αυστραλιανές εταιρείες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, προσφέροντας 40 θέσεις εξάμηνης αμειβόμενης πρακτικής εξάσκησης για Έλληνες αποφοίτους πανεπιστημίων, συνολικής επενδυτικής αξίας 1,8 εκατ. δολαρίων μέσα σε δύο χρόνια. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τράπεζες και εταιρείες όπως οι ANZ, National Australia Bank, Bank of Sydney and Hickory, προσφέροντας θέσεις ανά την επικράτεια της Αυστραλίας, σε μία πλειάδα κλάδων, από τον φαρμακευτικό έως τον τεχνολογικό.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις