Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

«Κόλαση να είναι κάθε σου μέρα επί γης, κάθαρμα! Να σέρνεσαι χωρίς να πεθαίνεις...»

«Κόλαση να είναι κάθε σου μέρα επί γης, κάθαρμα! Να σέρνεσαι χωρίς να πεθαίνεις...»

Όχι, δεν συνηθίζω να γράφω με γνώμονα το θυμικό. Λόγω επαγγέλματος προσπαθώ να γράφω όσο πιο ψύχραιμα μπορώ. Να βλέπω τα γεγονότα περισσότερο ως παρατηρητής και όχι ως μέρος των γεγονότων. 22 χρόνια στη δημοσιογραφία έχω δει και έχω καλύψει πάρα πολλά περιστατικά και ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιες φορές είναι αδύνατον να μην πάρεις θέση, να μην γράψεις αυτό που νιώθεις, έστω κι αν υπερβαίνεις τα εσκαμμένα... Η δολοφονία της Στέλλας, αλλά πολύ περισσότερο η στάση αυτού του καθάρματος που αποκαλείται πατέρας δεν αφήνει περιθώρια δημοσιογραφικού τακτ και δεοντολογίας.

Παραθέτω το διάλογο που είχε σήμερα 2/05/2017 ο παιδοκτόνος Γιάννης Εικοσπεντάκης με την ανακρίτρια κατά τη διάρκεια της απολογίας του:

«Ερωτήσεις ανακρίτριας

Τι απολογείσαι;

Αναφέρομαι στο από 2-5-2017 απολογητικό υπόμνημα το περιεχόμενο του οποίου επιβεβαιώνω ως αληθές και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Ερώτηση: Ο θάνατος της κόρης σας επήλθε με την πίεση του κεφαλιού της πάνω στο στήθος σας όπως είχατε καταθέσει στην αστυνομία;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Ερώτηση: Κλείσατε το πρόσωπο της κόρης σας με το χέρι σας;

Απάντηση: Δε απαντάω

Ερώτηση: Όση ώρα σφίγγατε το θύμα προσπάθησε να φύγει και σας γρατζούνισε;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Ερώτηση : Προσπαθήσατε να την βοηθήσετε;

Απάντηση : Δεν απαντάω

Αρνούμαι να απαντήσω τι προβλήματα ύπνου έχω και για το θέμα της κατάθλιψης. Αιτούμαι την εξέταση μου από ειδικό ψυχίατρο.

Ερώτηση : Χτυπήσατε το παιδί πριν το σκοτώσετε;

Απάντηση : Δεν απαντάω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο».

Δικό μου συμπέρασμα: Ο τύπος είναι κάθαρμα τελειωμένο και του αξίζει να ζήσει την κόλαση επί γης.

Με τις απαντήσεις που δίνει ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΝΕΙ την κόρη του... και δεύτερη και τρίτη φορά!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ότι ακόμα και τώρα, αυτό το κτήνος προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για να... πέσει στα μαλακά!!!

Προσπαθεί να πείσει τη δικαιοσύνη ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι μικρός είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από κάποιον συντοπίτη του. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Καμία μεταμέλεια, κανένα ίχνος ανθρωπιάς. Μιλάμε για τελειωμένο κάθαρμα, σκουπίδι που σέρνει το σαρκίο του πάνω στη γη μόνο για να κάνει κακό!

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι αυτό το γαμημένο «ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ» που έλεγε συνεχώς στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Είναι το «ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ» στην ψυχούλα ενός 6χρονου αγγέλου που δολοφονήθηκε απ' τα χέρια του «πατέρα» της χωρίς να ξέρει το «ΓΙΑΤΙ;».

Είναι το «ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ» στην ψυχή της μάνας ρε παλιομαλάκα, που ψάχνει μέσα της να βρει απαντήσεις που της σκότωσες το παιδί.

Τι θα πεις ρε ανώμαλε σε αυτή τη ΜΑΝΑ;

Όχι, δεν υπάρχει καμία ποινή που να μπορέσει να σηκώσει το μέγεθος του εγκλήματος, ούτε καν η αυτοδικία που πολλές φορές επιχειρείται από άλλους κρατούμενους για τέτοια καθάρματα, μέσα στις φυλακές.

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή κάθε μέρα στη γη να είναι κόλαση για σένα κάθαρμα και να σέρνεσαι χωρίς να πεθαίνεις!!!

Σχετικές ειδήσεις