Δολοφονία Στέλλας: «Είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά», λέει ο παιδοκτόνος

Δολοφονία Στέλλας: «Είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά», λέει ο παιδοκτόνος

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Ψυχρός και αμετανόητος επιχειρεί να δικαιολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο – Κανένα ίχνος σεβασμού από το ανθρωπόμορφο κτήνος – Διαβάστε το διάλογό του με την ανακρίτρια

Στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου... μυστικού που κράταγε μέσα του, όπως ισχυρίζεται εδώ και 55 χρόνια προχώρησε σήμερα ο 62 χρόνος πατέρας της μικρής Στέλλας.

Ο καθ 'ομολογία παιδοκτόνος, ο οποίος πήρε τελικά το δρόμο της φυλακής προκειμένου να «δικαιολογήσει» την αποτρόπαιη πράξη του σε βάρος του παιδιού του υποστήριξε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά, όπως άφησε ευθέως να εννοηθεί όταν ήταν μικρός από κάποιον συντοπίτη του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του:

«Η οικογένειά μου ήταν πολυμελής και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσα ιδιαίτερα αντίξοες.

Στην πιο ευαίσθητη ηλικία μου περίπου 6-7 ετών εξαπατήθηκα από συντοπίτη μου ενήλικα, ο οποίος με παρέσυρε σε απομονωμένο χώρο και διέπραξε εις βάρος μου ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί πάνω στη σωματική μου- ψυχική μου - πνευματική μου ακεραιότητα. Ουδέποτε αποκάλυψα το δυσβάσταχτο αυτό μυστικό μου μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε με ό,τι φοβερές συνέπειες αυτό συνεπάγεται.

Ουδέποτε είχα όχι ειδική ψυχολογική υποστήριξη για το θέμα αυτό, αλλά ούτε από οικογενειακό ή στενό μου φιλικό μου περιβάλλον έτυχα κάποιας ευεργετικής συμπαράστασης.

Αρχές της δεκαετίας ΄90 παντρεύτηκα τη σύζυγο μου Ελληνίδα του Καναδά με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Από το γάμο αυτό απέκτησα 2 τέκνα, ηλικίας 25 η θυγατέρα και 23 ο γιος μου σήμερα, πλήρως αποκατεστημένα.

Ο χωρισμός μου με την πρώτη σύζυγο οπωσδήποτε σηματοδότησε τα ξεκινήματα μιας περιόδου καταθλίψεως μου που βαθμιαία έκτοτε  με έχει κατακυριεύσει.

Βεβαίως μετά το διαζύγιο μου παντρεύτηκα τη νυν σύζυγό μου (...). Τα προβλήματα από την κατάθλιψη εγίνοντο πιο έντονα προϊόντος του χρόνου και ο λόγος αυτός με υποχρέωσε να επισκεφθώ πολλάκις και επανειλημμένα τα κεντρικά ιατρεία της υπηρεσίας μας από το 2012 έως σήμερα».

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Υποστηρίζει πως θα καταθέσει τους σχετικούς φακέλους των επισκέψεών του, ενώ ήδη ένας από τους γιατρούς αναφέρει ότι τον έχει επισκεφθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και προσθέτει περιστατικό όπου κατά την κράτηση επιχείρησε να αυτοκτονήσει, υποστηρίζοντας ότι έχει καταγραφεί περιστατικό αφαίρεσης μαύρης σακούλας από το προσωπικό καθαρισμού.

«Αισθάνομαι τα τελευταία χρόνια έντονα συναισθήματα υποτιμήσεως μου, απαξιώσεως μου και έλλειψης ευγνωμοσύνης από τα πρόσωπα που αποκαλούνται στενό οικογενειακό περιβάλλον, παρότι θεωρώ να έχω  συνεισφέρει πάντα γενναιόδωρα προς αυτά.

Σκεφτείτε ότι ακόμα και τώρα στη ΓΑΔΑ με επισκέφθηκε η τωρινή σύζυγός μου, μου ζήτησε τις πιστωτικές μου κάρτες και τα pin και εντελώς καλοπροαίρετα της τα παρείχα, προκειμένου όπως αποκαλύφθηκε την επομένη με αυτά να πληρώσει το δικηγόρο που σήμερα μαθαίνω ότι εμφανίζεται στα κανάλια και χωρίς να έχει λάβει επίσημα αντίγραφα της δικογραφίας με στιγματίζει (τι εύκολος στόχος πρέπει να είμαι πεσμένος κάτω!!) δηλώνοντας εμφατικά πόσο ψεύτικες είναι οι αιτιάσεις μου περί καταθλίψεώς μου.

Την επίμαχη ημέρα και ώρα που έλαβε χώρα το τραγικό αυτό συμβάν της ανθρωποκτονίας από μένα σε βάρος της ανήλικης κόρης μου Στέλλας, ειλικρινά είχα χάσει την αίσθηση χώρο - χρόνου και η αντίδρασή μου να πιέσω το κεφάλι της στο στήθος μου την ώρα που αυτή κλωτσούσε αντιδρώντας στο μπάνιο της που επιχείρησα να τη βοηθήσω, ήταν εκτός συνειδητότητός μου 100%. Ο πανικός μου εκ των υστέρων λειτούργησε σαν ντόμινο σε μια σειρά αντιδράσεων.

Δεχθείτε το πένθος μου όχι μόνο λόγω των αποτροπιαστικών γεγονότων που έχουν λάβει χώρα, όχι μου γιατί βρίσκομαι κάτω από την επήρεια  ισχυρών φαρμάκων  αλλά και οπωσδήποτε  δεν είμαι στην κατάσταση της νηφαλιότητας εκείνης που κρίνεται αναγκαία ούτως έστω να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτησή σας».

Διαβάστε ΕΔΩ γιατί νομικά, ο 61χρονος δεν χαρακτηρίζεται παιδοκτόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στέλλα Εικοσπεντάκη: Η κατάθεση - σοκ της τραγικής μητέρας

Στέλλα Εικοσπεντάκη: Η κατάθεση - σοκ της τραγικής μητέρας

Ερωτήσεις ανακρίτριας

Ερώτηση: Τι απολογείσαι;

Απάντηση: Αναφέρομαι στο από 2-5-2017 απολογητικό υπόμνημα το περιεχόμενο του οποίου επιβεβαιώνω ως αληθές και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Ερώτηση: Ο θάνατος της κόρης σας επήλθε με την πίεση του κεφαλιού της πάνω στο στήθος σας όπως είχατε καταθέσει στην αστυνομία;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Ερώτηση: Κλείσατε το πρόσωπο της κόρης σας με το χέρι σας;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Ερώτηση: Όση ώρα σφίγγατε το θύμα προσπάθησε να φύγει και σας γρατζούνισε;

Απάντηση: Δεν απαντάω

Ερώτηση: Προσπαθήσατε να την βοηθήσετε;

Απάντηση: Δεν απαντάω. Αρνούμαι να απαντήσω τι προβλήματα ύπνου έχω και για το θέμα της κατάθλιψης. Αιτούμαι την εξέταση μου από ειδικό ψυχίατρο.

Ερώτηση: Χτυπήσατε το παιδί πριν το σκοτώσετε;

Απάντηση: Δεν απαντάω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Σοκάρει ο παιδοκτόνος: Αναζητά άλλοθι με δήθεν σεξουαλική του κακοποίηση