ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν είναι εφοπλιστές, είναι ΠΕΙΡΑΤΕΣ κι έχουν πατρίδα το χρήμα!

Δεν είναι εφοπλιστές, είναι ΠΕΙΡΑΤΕΣ κι έχουν πατρίδα το χρήμα!

Στην Ελλάδα του ό,τι δηλώσεις είσαι, ορισμένοι δηλώνουν εφοπλιστές αλλά στην ουσία είναι κάτι άλλο: πειρατές. Με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Άνθρωποι υπεράνω του νόμου και της κοινωνίας, που ουσιαστικά δεν έχουν καμία υποχρέωση. Μόνο δικαιώματα. Με κυριότερο να αρπάζουν ό,τι μπορούν απ’ όπου μπορούν. Όλα αυτά βέβαια με τις πλάτες της κρατικής μηχανής που εδώ και δεκαετίες όχι απλά δεν έχει τη διάθεση να τους φορολογήσει όπως όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, αλλά τους χαρίζει ολοένα και περισσότερα χρήματα. Για την ακρίβεια τους χαϊδεύει και μάλιστα τη στιγμή που στραγγαλίζει όλα τα άλλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας. Από τον επιχειρηματία μέχρι τον μισθωτό και από τον δάσκαλο μέχρι τον συνταξιούχο...

Το πλέον προκλητικό είναι ότι όλοι αυτοί οι τύποι που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την πατρίδα και ανεβοκατεβάζουν τις σημαίες στα πλοία τους σαν πατσαβούρια, ανάλογα με το συμφέρον τους, δεν διστάζουν να επιδείξουν τον πλούτο τους σε κάθε ευκαιρία και να αποδείξουν ότι όχι απλά δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω τους αλλά πολύ περισσότερο το απολαμβάνουν.

Σχετικές ειδήσεις