ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απίστευτη ομολογία Καμμένου για συναντήσεις του με Καλογρίτσα και Βενιζέλο!

Απίστευτη ομολογία Καμμένου για συναντήσεις του με Καλογρίτσα και Βενιζέλο!

Ο «υπερπατριώτης» και δήθεν «προστάτης των αδυνάμων», ο Πάνος Καμμένος ομολόγει με τον πλέον κυνικό τρόπο πως γίνονταν συναντήσεις πολιτικών με τον επιχειρηματία και πρώην πλέον καναλάρχη Καλογρίτσα, ο οποίος τους έδινε, μάλιστα, και οδηγίες για το τι να κάνουν στην πολιτική ζωή του τόπου!

Και για να το κάνουμε πιο λιανά: Ένας επιχειρηματίας «πατρονάρει» πολιτικούς και τους λέει τι να κάνουν;

Συγγνώμη, κιόλας, ρε αδέρφια, εάν αυτό δεν συνιστά τον ορισμό της απόλυτης διαπλοκής, τότε τι είναι;

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κυρ-Πάνος είπε να μας... καταπλήξει για πολλοστή φορά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Καλογρίτσας εμένα με είχε καλέσει σπίτι του, παρουσία του κ. Βενιζέλου και μου ζητούσε τη μία φορά να συνδράμω, να μπω στην κυβέρνηση - πριν γίνουν οι ΑΝΕΛ - να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, και τη δεύτερη φορά να μη συμπράξω με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι με ποιον».

Εδώ, λοιπόν, αδέρφια, εγείρεται ένα πολύ σοβαρό ερώτημα: Ύστερα από μια τέτοια ομολογία καραμπινάτης διαπλοκής, δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας, κάποιος ρε παιδιά, να τους «μαγκώσει» όλους αυτούς και να τους ζητήσει εξηγήσεις;

Συγγνώμη, κιόλας, αλλά πολιτικός ομολογεί (!) διαπλοκή και μάλιστα έχει και το απύθμενο θράσος να ισχυρίζεται πως δέχεται «πρωτοφανή πόλεμο»!

Λυπηθείτε τον, κύριοι: Δέχεται πόλεμο!

Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτό τον τόπο, Ύψιστε; Να μπαγλαρώνουν τον κοσμάκη που δεν έχει να πληρώσει ούτε τα απολύτως απαραίτητα, να εκπλειστηριάζουν σπίτια ανθρώπων που χρωστάνε μετά βίας 500 ευρώ και από την άλλη τα «Παιδιά της Διαπλοκής» να κυκλοφορούν ελεύθερα και ανενόχλητα!

Ζήτω η Made in Greece τρέλα, αδέρφια!

Σχετικές ειδήσεις