ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κυβέρνηση: Οι ληστές με το ένα χέρι και τα μπλοκάκια!

Κυβέρνηση: Οι ληστές με το ένα χέρι και τα μπλοκάκια!

Στην Ελλάδα της συριζαιΐκου παραλογισμού, εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να πεθάνεις! Οι «φωστήρες» του υπουργείου Εργασίας, βλέποντας ότι έχουν ξεσηκωθεί ως και οι πέτρες εναντίον τους, αποφάσισαν να δώσουν περίοδο χάριτος ενός ή δύο μηνών, ρυθμίζοντας τις εισφορές των εργαζομένων με μπλοκάκι στο 10%.

Αφού ο Έλληνες έζησαν τον παραλογισμό της «Κατρουγκαλιάδας» με το «τσεκούρωμα» των συντάξεων, ήρθε η σειρά της Αχτσιόγλου, του Πετρόπουλου και της... τρελοπαρέας τους να εκμηδενίσουν και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι κυβερνητικοί ληστές με το ένα χέρι και τον ένα νόμο έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε αυτόχθονες ιθαγενείς. Δεν τους καίγεται δεκαράκι τσακιστό, εάν αυτή τη στιγμή, με τα μέτρα που έχουν λάβει, έχουν προκαλέσει γενική παραλυσία στην ελληνική αγορά.

Αλήθεια, αυτός ο φοβερός και τρομερός Πετρόπουλος έχει πάρει χαμπάρι πόσοι ήδη σπεύδουν στις κατά τόπους εφορίες, για να κλείσουν βιβλία; Και σίγουρα ούτε καν ψυχανεμίζεται πόσοι από δαύτους θα την «κάνουν» με ελαφρά πηδηματάκια για το εξωτερικό.

Και μετά αναρωτιέται ο Αλέξης της «κάθε λέξης του Συντάγματος» πού στα κομμάτια πάνε όλοι οι νέοι άνθρωποι;!

Εμπρός σύντροφοι... προς τα πίσω για τα μπλοκάκια! Ζήτω η Ελλάδα του κοινωνικού αυτοματισμού και της «μαυρίλας» που εσείς προκαλείτε!

Όσο για την Ελπίδα; Ψάξτε τη στ’ αζήτητα του τελωνείου. Αλλά, μάλλον, ούτε καν άξιοι γι’ αυτό δεν είστε τελικά...

Σχετικές ειδήσεις