ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απίστευτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται εκλογική συντριβή και δίνει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες!

Απίστευτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται εκλογική συντριβή και δίνει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες!

Ειδήσεις | ΣΥΡΙΖΑ: Ως και οι πέτρες έχουν καταλάβει πλέον ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα φάει «μαύρο» σε μια ενδεχόμενη νέα εκλογική αναμέτρηση και ήδη οι «φωστήρες» τηςΚουμουνδούρου σκαρφίζονται απίθανα πράγματα, μόνο και μόνο για να διατηρηθούν στον «αφρό» της Πολιτικής.

Διαβάσαμε στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» ότι «η κυβέρνηση απεργάζεται ανατροπές και δημιουργία ιδιοτύπου καθεστώτος στην τοπική αυτοδιοίκηση, δίδοντας δικαίωμα ψήφου σε μη πολιτιγραφημένους μετανάστες».

Τι σημαίνει αυτό, με απλά λόγια; Ότι τα παλληκάρια εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάθει τεταρταίο πυρετό και επειδή βλέπουν ότι η κάλπη θα τους δώσει ποσοστά που θα θυμίζουν περιεκτικότητα νικοτίνης σε ultra light τσιγάρα, επιχειρούν να διευρύνουν την εκλογική τους δεξαμενή!

Ενδεχομένως, οι «τσάκαλοι» δεν αντιλαμβάνονται τι συνέπειες έχει η αλλοίωση του εκλογικού σώματος και σκέφτονται να κάνουν «κουρελού» το δικαίωμα του εκλέγειν, έτσι... για τον ΣΥΡΙΖΑ ρε γαμώτο!

Ρε λεβέντες, τέτοιος πανικός σας έχει πιάσει; Τόσο πολύ έχετε χάσει την υπομονή σας;

Πάντως, εάν ποντάρετε σε τέτοιες στρατηγικές για την επιβίωσή σας, αφήστε το καλύτερα.

Δυστυχώς για εσάς, ο Ελληνικός Λαός σας έχει πάρει πλέον χαμπάρι και θα σας στείλει εκεί που πρέπει, μόλις έρθει η ώρα της κάλπης.

Σχετικές ειδήσεις