SEX

Πώς θα ρίξετε στο κρεβάτι μια «καυτή» Σουηδέζα

Πώς θα ρίξετε στο κρεβάτι μια «καυτή» Σουηδέζα

Στα Δωδεκάνησα ξεκίνησε η ετήσια «απόβαση των δίμετρων ξανθών». Εσείς ακόμη ψάχνετε να βρείτε τους τρόπους για να τις προσεγγίσετε;

Ήλθε και το Euro πάνω στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, με τον σκηνοθέτη να επιμένει σε πλάνα καλλονών από τις κερκίδες, για να θυμηθούμε αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος: Οι πιο «καυτές» γυναίκες στον κόσμο είναι οι Σουηδέζες. Βέβαια, εμείς οι Έλληνες, σε αντίθετα με τους υπόλοιπους λαούς που τις χαζεύουν απλά στην τηλεόραση να πανηγυρίζουν τα γκολ του Ιμπραΐμοβιτς (δυστυχώς η Σουηδία αποκλείστηκε από την επόμενη φάση), έχουμε το προνόμιο να τις φιλοξενούμε κάθε χρόνο στα νησιά μας, ειδικά στην Κω και στην Ρόδο. Ακολουθούν μερικά tips για το πώς μπορούμε να τις φιλοξενήσουμε... και στα κρεβάτια μας.

Μην το κάνεις σαν τους Σουηδούς

Οι Σουηδέζες έρχονται στην Ελλάδα κάπως «αγριεμένες». Γιατί; Μα επειδή δεν πολυγουστάρουν τους συμπατριώτες τους. Οι Σουηδοί άντρες έχουν πολύ ανεπτυγμένο τον θεσμό της «αντροπαρέας» και προτιμούν να πίνουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου, παρά να φλερτάρουν τις δίμετρες, πληθωρικές, πανέμορφες, ξανθές συμπατριώτισσές τους. Είναι, επίσης, πολύ ντροπαλοί –και όταν με το καλό έχουν πιει δυο μπίρες παραπάνω και μπορούν επιτέλους να απελευθερωθούν, είναι τόσο «λιώμα» που οι επιδόσεις τους στο κρεβάτι δεν ικανοποιούν την άλλη πλευρά. Βεβαίως και υπάρχουν εξαιρέσεις σ' αυτόν τον κανόνα, αλλά να ξέρετε ότι οι περισσότεροι πιτσιρικάδες Σουηδοί είναι κάπως έτσι, οπότε αντιστοίχως και οι περισσότερες καλλονές 20 – 30 ετών έχουν παρόμοιες απογοητεύσεις. Οι λίγες που βρήκαν τον ιδανικό γκόμενο στην πατρίδα τους, απλά δεν έρχονται διακοπές στην Ελλάδα. Πάνε μαζί του κάπου πιο ρομαντικά. Πολύ απλό.

5 tips για να πάρεις κεφάλι στην κούρσα

Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, για να πλευρίσεις την καλλονή με τα χρυσαφένια μαλλιά, τα πράσινα μάτια και το πιο πλούσιο στήθος που ονειρεύτηκες ποτέ; Οι κινήσεις είναι πολύ απλές και προκαθορισμένες. Και τα αποτελέσματα εγγυημένα.

1. Κέρνα. Πολύ.

Οι Σουηδοί γενικά φεύγουν από το σπίτι στα 18 τους και τα βγάζουν πέρα όπως μπορούν. Αυτή είναι η νοοτροπία τους. Δεν εξαρτώνται από τις οικογένειές τους από την ενηλικίωση και μετά. Όταν έρχονται, λοιπόν, διακοπές στην Ελλάδα, κουβαλούν τσίμα τσίμα τα ευρώ για το τσάρτερ, το δωμάτιο και το φαγητό τους, άντε και για καμμιά μπίρα το βράδυ. Και στις Σουηδέζες αρέσει το αλκοόλ περίπου όσο και στους Σουηδούς. Οπότε εσύ πρέπει απλά να κερνάς απλόχερα. Αν κάνεις την σύνδεση και το φλερτ έχει και συνέχεια, θα κεράσεις και φαγητό την επόμενη μέρα, καραβάκι για το γύρο του νησιού, παγωτάκι, θα τής κάνεις κι ένα δωράκι, ένα καλοκαιρινό βραχιολάκι ας πούμε. Και θα είσαι ο Θεός της.

2. Ντύσου με πιο slim fit ρούχα

Γιατί μπορεί οι Σουηδέζες να μην γουστάρουν την τσιγγουνιά και τη συνεχή μέθη των συμπατριωτών τους, αλλά λατρεύουν το στυλ τους. Στην πατρίδα των H&M και των Cos, έχουν άλλα μέτρα και σταθμά για τη μόδα και καλό είναι να τα σεβαστείς.

3. Να είσαι ευγενικός

Ναι μεν έρχονται ψάχνοντας για ακόλαστο σεξ, αλλά μην ξεχνάς ότι όλο το χειμώνα έχουν μάθει στους πιο ντροπαλούς άντρες που υπάρχουν. Δεν γίνεται να περάσουν από το ένα στάδιο στο άλλο αυτόματα. Χρειάζεται και το ενδιάμεσο. Μην είσαι, λοιπόν, ευθύς σε βαθμό θρασύτητας. Χρησιμοποίησε πολύ το χαμόγελο και την κολακεία, και την κρίσιμη στιγμή πέρνα στο παρασύνθημα.

4. Θες να έλθεις από το δωμάτιό μου για τσάι;

Το οποίο παρασύνθημα είναι η πρόσκληση «στον χώρο σου». Οι Σουηδέζες δεν είναι για «ένα στα όρθια στις τουαλέτες» ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού. Θέλουν τον χρόνο τους και την άνεσή τους. Αν έχεις σκοπό να μείνεις στην πιο φτηνή τρώγλη του νησιού, ξανασκέψου το. Κάνε μια επένδυση και νοίκιασε ένα αξιοπρεπές δωμάτιο. Εσύ θα κερδίσεις.

5. Μάθε τα πάντα για την dance μουσική

Ακόμη και να μη σου αρέσει, θα αναγκαστείς να την λατρέψεις. Γιατί; Μα επειδή κι αυτές είναι τρελλαμένες μαζί της και θα κάθονται ως τα ξημερώματα σε όποιο club παίζει «ντάπα-ντούπα» και κοπανιούνται στο χορό. Δεν θες να τις αφήσεις στα χέρια των αντιπάλων σου!