ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόστα Ρίκα - Ελλάδα: Σαμαράς: «Συνεχίζουμε για νέες επιτυχίες»

Κόστα Ρίκα - Ελλάδα: Σαμαράς: «Συνεχίζουμε για νέες επιτυχίες»

Ο Γιώργος Σαμαράς υποστήριξε πως η Εθνική θα συνεχίσει να έχει καλή πορεία και τα επόμενα χρόνια, υπογράμμισε πως η «γαλανόλευκη» παραμένει ενωμένη ως ομάδα ενόψει του μέλλοντος και υποκλίθηκε σε Καραγκούνη και Σάντος.

«Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια αυτή τη στιγμή να πούμε. Προσπαθήσαμε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο αυτό που είναι ρώσικη ρουλέτα, είναι καθαρά θέμα τύχης. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες και δεν καθαρίσαμε το ματς στα 120 λεπτά όπως θα μπορούσαμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Σαμαρά ο οποίος πρόσθεσε:

«Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε, ήμασταν άτυχοι στο γκολ που δεχθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το μοναδικό σουτ που έκανε η Κόστα Ρίκα. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τον Σωκράτη. Στα 30 λεπτά της παράτασης είχαμε ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, τα δώσαμε όλα σαν ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Δεν ρίχνουμε ευθύνες στον Φάνη εννοείται. Συνεχίζουμε».

Τέλος, για τους Καραγκούνη και Σάντος, ανέφερε: «Είναι μεγάλα κεφάλαια και οι δυο. Ένας προπονητής που έφερε επιτυχίες στην Εθνική μας ομάδας κι ένας ποδοσφαιριστής που μαζί με τον Κατσουράνη που είναι οι καλύτεροι της τελευταίας δεκαετίας. Κρίμα για τον Κάρα, έφτασε σε μια ηλικία που πλέον θα σταματήσει. Δεν έχω πολλά λόγια να πω, συνεχίζουμε σαν ομάδα, με νέους στόχους, νέο προπονητή και να καταφέρουμε στη συνέχεια να φέρουμε νέες επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης:

Κόστα Ρίκα – Ελλάδα: Σάντος: «Γράψαμε ιστορία»

Κόστα Ρίκα – Ελλάδα: Το χαμένο πέναλτι του Γκέκα (video)

Κόστα Ρίκα – Ελλάδα: Το γκολ του Σωκράτη! (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Φάση των 16: Το γκολ του Ρούιζ (video)

Ελλάδα - Κόστα Ρίκα: Στην καρδιά μας... παγκόσμιοι πρωταθλητές (pics+vid)