ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan.gr Basket League MVP Matchday 16

Stoiximan.gr Basket League MVP Matchday 16

Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ αναδείχθηκεSTOIXIMAN.GRMVP της 16ης αγωνιστικής τηςSTOIXIMAN.GRBasket League και τόνισε ότι η πολύ καλή παρουσία του στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ρεθύμνου Cretan Kings με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας Carna ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Η κρητική ομάδα είχε γνωρίσει ήττες στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές και ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ την οδήγησε στην πρώτη νίκη της στο 2017. Ο Φιτζπάτρικ συγκέντρωσε 36 βαθμούς στο ράνκινγκ (21 πόντοι με 2/3 βολές, 5/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, πέντε κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ κατά, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 33’ και 31’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 16η αγωνιστική, και σχολίασε ότι η παρουσία στον πάγκο του Ρεθύμνου Cretan Kings, του προπονητή του στον Απόλλωνα Carna την σεζόν 2014-15 Νίκου Βετούλα τον επηρεάζει θετικά.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 16ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με τη νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings επί του Απόλλωνα Πάτρας Carna η οποία ήταν η πρώτη για την ομάδα σου στο 2017;

«Η ανάδειξη μου σε STOIXIMAN.GR MVP ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα μου, καθώς συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη στο 2017. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη και έπρεπε να αποδώσω όσο περισσότερο γίνεται για να βοηθήσω σε μέγιστο βαθμό την ομάδα μου».

- Τι ρόλο έπαιξε για την απόδοση σου ότι στον πάγκο του Ρεθύμνου Cretan Kings έκανε ντεμπούτο ο Νίκος Βετούλας, με τον οποίο συνεργάστηκες στον Απόλλωνα Carna τη σεζόν 2014-15 στην πρώτη παρουσία σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Για μένα ο Νίκος (Βετούλας) με κάνει και αισθάνομαι άνετα. Γνωρίζω την στρατηγική του και τον τρόπο που προπονεί. Επίσης και αυτός από την μεριά του γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μου. Σίγουρα με επηρεάζει θετικά η παρουσία του στην ομάδα μας».

- Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν το Ρέθυμνο Cretan Kings;

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, όπως στον α’ γύρο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς και να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε».

Σχετικές ειδήσεις