ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρατσιστική συμπεριφορά στην Καβάλα καταγγέλλει ο Πανσερραϊκός

Ρατσιστική συμπεριφορά στην Καβάλα καταγγέλλει ο Πανσερραϊκός

Η Football League επέστρεψε στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η αρχή ήταν επεισοδιακή, καθώς ο Πανσερραϊκός κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά στην Καβάλα.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη», εκεί όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φιλοξενούμενοι, άνθρωποι που βρέθηκαν εντός του γηπέδου είχαν απρεπή συμπεριφορά κατά των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σερραϊκής ομάδας:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταδικάζει την απρεπή και ρατσιστική συμπεριφορά ανθρώπων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καβάλας και εκφράστηκαν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Προτρέπουμε την ΠΑΕ Καβάλα να μεριμνήσει για αυτή την απρεπή συμπεριφορά που βιώσαμε στο γήπεδο της και θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Τέτοια θλιβερά περιστατικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο της νέας εποχής, που από χθες…πάμε να φτιάξουμε ακόμα καλύτερο!».

Για την ιστορία, το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Καβάλα και Πανσερραϊκό βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-1.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 735 διασωληνωμένους, 1.449 μολύνσεις και 54 θανάτους