ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Έρχονται στην Ελλάδα τον Αύγουστο οι αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι κι ο Γκουαρδιόλα

Champions League: Έρχονται στην Ελλάδα τον Αύγουστο οι αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι κι ο Γκουαρδιόλα
AP Photos

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα έρθει τον Αύγουστο στην Ελλάδα και το Γεώργιος Καραϊσκάκης με όλα της τα μεγάλα αστέρια.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στον τελικό του Champions League και κατέκτησε για πρώτη φορά στην Ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο.

Παράλληλα, με αυτή την επιτυχία της η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup και θα έρθει στην Ελλάδα καθώς το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 16 Αυγούστου.

Μεγάλοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα έρθουν στη χώρα μας για να τους δούμε από κοντά και θα πατήσουν το χορτάρι του φαληρικού γηπέδου, με τον Ισπανό κορυφαίο προπονητή να συγκεντρώνει επίσης τα φώτα πάνω του.

Αντίπαλος των πολιτών θα είναι η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας κατέκτησε το Europa League στον τελικό με την Ρόμα και θα συμμετάσχει για 7η φορά στο Super Cup της UEFA.

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια τα τελευταία χρόνια έχοντας ως στόχο της κατάκτηση του Champions League και τα κατάφερε επικρατώντας με 1-0 της Ίντερ σε έναν τελικό που έσπασαν καρδιές μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Από αυτή την πορεία της στη διοργάνωση μάλιστα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έβαλε στα ταμεία της ένα συνολικό ποσό που φτάνει τα 130.000.000 ευρώ!

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από τις προκρίσεις, αλλά και από τα αποτελέσματα που είχε τόσο στους ομίλους όσο και στις φάσεις των νοκ άουτ.

Την ίδια στιγμή η Ίντερ με την πορεία της μέχρι τον τελικό εισέπραξε συνολικά 105.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Τα τρελά χρήματα που κέρδισε η Μάντσεστερ Σίτι με την κατάκτηση του τροπαίου

Αθλητικές μεταδόσεις: Τελικοί Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ και Τζόκοβιτς-Ρουντ στο Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα χόρεψαν συρτάκι κι έσπασαν πιάτα - Δείτε βίντεο