ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ομιλία Τερίμ στο Κορωπί - Θλάση στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ο Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός: Ομιλία Τερίμ στο Κορωπί - Θλάση στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ο Βαγιαννίδης
Intime

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σωρεία μυικών τραυματισμών, με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να είναι η νέα απουσία στα σημαντικά ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό - Το μήνυμα του Φατίχ Τερίμ στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δεύτερη σερί ήττα μέσα σε λίγες ημέρες. Μετά το 1-2 στη Λεωφόρο από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, ήρθε το 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για τη Super League.

Το χειρότερο για τον Φατίχ Τερίμ, ωστόσο, είναι πως τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Νέο «θύμα» είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος έβγαλε συνεχόμενα ματς στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο νεαρός μπακ ένιωσε έντονη ενόχληση στο σπριντ που έκανε για να προλάβει τον Τάισον στη φάση με το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έμεινε για λίγο ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε τελικά με θλάση. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για 10ημερη απουσία, κάτι που σημαίνει πως χάνει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και το ντέρμπι της Super League με τον Ολυμπιακό.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα καθορίσουν τον ακριβή χρόνο της απουσίας του από τη δράση.

Ομιλία Τερίμ στο Κορωπί

Την Δευτέρα (29/1) ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους εξέφρασε την πίστη του ότι μπορούν να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση.

«Είμαι στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να στεναχωριέστε εσείς. Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες είναι σημαντικές», τους είπε και πρόσθεσε:

«Να θυμάστε ένα πράγμα. Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά. Έχουμε ακόμη δεκαέξι παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικές ειδήσεις