ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα κρέμεται σε μια... κορδέλα ταμειακής!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα κρέμεται σε μια... κορδέλα ταμειακής!

Ένα ρολό ταμειακής μηχάνης που πέταξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα του ντέρμπι στον προπονητή του Ολυμπιακού, ενδέχεται να στερήσει το πρωτάθλημα στο «Δικέφαλο του Βορρά»

Ο «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ» ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ - ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Απίστευτα πράγματα σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (25/02) στο γήπεδο της Τούμπας.

Κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί του ΠΑΟΚ «σκέπασαν» το γήπεδο με χαρτάκια δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, ένα ρολό ταμειακής από αυτά που πετάχθηκαν, χτύπησε τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Όσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός και το ντέρμπι να τιναχθεί στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο Καταλανός αποχώρησε για τα αποδυτήρια, ενώ λίγα λεπτά μετά αποχώρησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων, με τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο να ξεκαθαρίζει πως το ντέρμπι δεν θα γίνει αν δεν ηρεμήσουν τα πράγματα. Λίγη ώρα αργότερα, συνοδεία αστυνομικής δύναμης ο προπονητής του Ολυμπιακού αποχώρησε από την Τούμπα με προορισμό το νοσοκομείο.

Την εντολή για την αποχώρηση του Ολυμπιακού έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης που είπε στον ρέφερι Αρετόπουλο: «πήρα την ομάδα και έφυγα, γεια σας» την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ κοιτούσαν με απορία.

Μάλιστα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια «φώναξε» πως στο «Γ. Καραϊσκάκης γίνονται χειρότερα! Τι είναι αυτά!».

Ο κανονισμός και η κούπα που... απομακρύνεται!

Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, αν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα και ο αγώνας διακοπεί, προβλέπεται πρόστιμο και αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο γιατρός του αγώνα και όχι αυτός του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού, κάνει την πρώτη γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Ισπανού, αλλά την απόφαση για την τέλεση ή μη της αναμέτρησης έλαβε ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το άρθρο 15, παρ. 3, ε: «Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

Είναι προφανές πως αν ο κανονισμός τηρηθεί κατά γράμμα, τότε ο ΠΑΟΚ θα δει το πρωτάθλημα που τόσο πολύ ποθεί να πάρει εδώ και 33 χρόνια, θα κάνει... φτερά μέσα από τα χέρια του για μια απερισκεψία. Οι κόποι μια ολόκληρης χρονιάς και οι ελπίδες των οπαδών θα χαθούν για μια κοεδέλα ταμειακής μηχανής!

Δείτε εδώ τη στιγμή του τραυματισμού του Γκαρθία από ρολό ταμειακής

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός LIVE: Τα… έδειξε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Μιραλάς

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός LIVE: Ποιος κερδίζει το ντέρμπι σε περίπτωση οριστικής διακοπής

Χανιά: Δεν πίστευε στα μάτια του ο πελάτης όταν είδε τι του χρέωσαν στην απόδειξη!

Σχετικές ειδήσεις