ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πειραιάς: Σοβαρά επεισόδια οπαδών του Ολυμπιακού με ΜΑΤ λόγω... Τσακαλώτου! (pics)

Πειραιάς: Σοβαρά επεισόδια οπαδών του Ολυμπιακού με ΜΑΤ λόγω... Τσακαλώτου! (pics)

Μεγάλη ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) στον Πειραιά μεταξύ της Αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακού ενόψει ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια άτομα έριξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Τα συγκεντρωμένα άτομα βρίσκονται περιμετρικά των οδών, ενώ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 41 λίγη ώρα αργότερα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμάτων, που αντιμετωπίστηκε άμεσα. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

4417792

Σημειώνεται ότι από την περασμένη Πέμπτη 22 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα, με διοργανωτή τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια», με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

4417790

Η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο σε πολυχώρο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά, ωστόσο λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ότι «Λόγω προβλήματος του ιδιοκτήτη υπάρχει αλλαγή στο χώρο της συγκεκριμένης εκδήλωσης». Τελικά η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Piraeus Theoxenia».

Σημειώνεται ότι μέσω ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύωσης οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας οπαδός του Ολυμπιακού έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στην gallery του άρθρου.

Πηγή:Onsports.gr, ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις