Ναβάρο: «Συνεχίζω να ελπίζω»

Την πίστη του ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί ακόμα να προκριθεί παρά το ότι βρίσκεται σε άσχημη θέση εξέφρασε ο Κάρλος Ναβάρο...

Την πίστη του ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί ακόμα να προκριθεί παρά το ότι βρίσκεται σε άσχημη θέση εξέφρασε ο Κάρλος Ναβάρο.

Ο «La Bomba» παραδέχτηκε μιλώντας σε ισπανικά μέσα ότι οι Καταλανοί είναι σε δύσκολη θέση και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τομείς για να διεκδικήσει τη νίκη την Πέμπτη (31/3).

«Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά συνεχίζω να ελπίζω. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε για τη νίκη την Πέμπτη (31/3). Σε κάθε παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και πρέπει να μείνουμε κοντά μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα των ριμπάουντ και να βάλουμε τις ελεύθερες βολές για να έχουμε ελπίδες νίκης την Πέμπτη. Αν κάνουμε αυτά τα πράγματα κι έχουμε σωστή νοοτροπία, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχολιάζοντας τη χαμηλή επίδοση του επιθετικά ο Ναβάρο σημείωσε: «Πιστεύω πως ανταποκρίνομαι καλά στις συνθήκες που υπάρχουν. Θα ήθελα να συνεισφέρω περισσότερο, αλλά από τη στιγμή που έχω εγώ λιγότερες επιθέσεις, αυτό σημαίνει πως έχουν πιο πολλές ευκαιρίες οι συμπαίκτες μου».

Τέλος ο Ισπανός άσος ερωτήθηκε για τις τεχνικές ποινές που πήρε τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στη Βαρκελώνη και απάντησε: «Το έχω σκεφτεί το θέμα. Στον αγώνα της Τρίτης δεν αντέδρασα όπως στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» που δέχτηκα τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ήμουν ψυχολογικά καλύτερα προετοιμασμένος αυτή τη φορά, αλλά δέχτηκα τεχνική ποινή για μία καλή άμυνα που έκανα».

Πηγή: onsports.gr