ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξίου: «Γήπεδο μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Αλεξίου: «Γήπεδο μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Την πεποίθησή του για την χωρίς εμπόδια ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, δηλώνει με αξιοσημείωτη σιγουριά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. Ο Αλέξης Αλεξίου εξέφρασε την πεποίθησή του πως το νέο «σπίτι» της Ένωσης θα χτιστεί στη φυσική έδρα της ομάδας, ενώ φρόντισε να επισημάνει πως η εκκαθάριση της ΠΑΕ έγινε με κάθε νομιμότητα.

«Η ΑΕΚ δεν ολίσθησε, δεν χρησιμοποίησε κάτι αθέμιτο, δεν έκανε κάποιο ατόπημα και έκανε την εκκαθάριση της προηγούμενης ΠΑΕ. Η θέση της ΑΕΚ είναι ότι η διαδικασία κινήθηκε και τελείωσε κανονικά. Δεν υπάρχει θέμα ασαφούς υπόθεσης» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με το γήπεδο, σημείωσε: «Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιοχή της. Υπάρχει θέμα διαφορετικής αντίληψης με το νέο Δήμαρχο, να δούμε όμως πού είναι το θέμα. Που έχει διαφορετική άποψη, τι δεν κάνει καλά η ΑΕΚ για αυτόν. Στη Βουλή απαντήσαμε όλα τα ερωτήματα, κάποια ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Αυλωνίτου ήταν προβοκατόρικα. Δεν κάνουν χατίρι στην ΑΕΚ. Θα εξυπηρετηθεί κόσμος που δεν έχει δουλειά, θα έχει όφελος η περιοχή. Να μας πει ο νέος Δήμαρχος στο φαλακρό μέρος του άλσους τι λέει για την δενδροφύτευση που θα κάνει η ΑΕΚ σε αντικατάσταση; Με ηπιότερους συντελεστές κάνουμε το γήπεδο».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν χρεοκόπησε καμία εταιρία που είχε γήπεδο. Το γήπεδο ανήκει στην Ερασιτεχνική. Ο Μελισσανίδης αγαπά την ΑΕΚ και θέλει να κάνει το νέο γήπεδο. Η ΕΕΑ πρέπει να ελέγξουν και να εγκρίνουν τη νέα ΠΑΕ και τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ. Στην Ερασιτεχνική είχαμε μηδέν έσοδα. Ανταποδοτικές χορηγίες είχαμε, όχι έσοδα. Τα τμήματα υπάρχουν κανονικά και συμμετέχουν. Αν είναι βιώσιμη η κατάσταση τώρα, είναι άλλη κουβέντα».