ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισορροπημένος ο όμιλος κατά τον Χιμένεθ

Ισορροπημένος ο όμιλος κατά τον Χιμένεθ
Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί είναι ο όμιλος του Europa League που συμμετέχει η ΑΕΚ, κατά τον τεχνικό της, Μανόλο Χιμένεθ...

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί είναι ο όμιλος του Europa League που συμμετέχει η ΑΕΚ, κατά τον τεχνικό της, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής, στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση, είπε: «Η δυσκολία στον δικό μας όμιλο είναι ότι πρόκειται για τέσσερις ισορροπημένες και ισάξιες ομάδες. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις την κατάσταση των αντιπάλων. Το πρόβλημα που δημιουργείται στον όμιλό μας είναι ότι στοχεύεις σε όλες τις ομάδες, ενώ, αν υπήρχε φαβορί, θα στοχεύαμε στις άλλες δύο.

Ο καθένας, όμως, μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Το πρόγραμμα μας ενδιαφέρει και θα προτιμούσαμε να μην αντιμετωπίσουμε τη Λοκομοτίβ στα μέσα του χειμώνα. Από την άλλη, αν την αντιμετωπίσουμε τώρα, πάλι είναι περίεργο, γιατί είναι σε καλή κατάσταση, αφού έχει ήδη αρχίσει το ρωσικό πρωτάθλημα».

Για την ΑΕΚ, ο Χιμένεθ είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια νέα ομάδα που διαμορφώνεται ακόμα. Όλοι στην ΑΕΚ ήταν πολύ ειλικρινείς από την πρώτη στιγμή και έχουμε πει ότι θα είναι μια κρίσιμη σεζόν. Αν όλα πάνε καλά, ο στόχος είναι να βελτιώνεται η ομάδα συνεχώς, να υπάρχει πρόοδος».

Τέλος, ο Ισπανός αναφέρθηκε στην απόκτηση του Φαμπιάν Βάργκας: «Δεν τον ξέρω προσωπικά. Ο παίκτης έχει πολύ καλές συστάσεις, αλλά δεν τον ξέρω. Ξέρω ότι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που του κόστισε και την πρώτη χρονιά στην Αλμερία».