ΥΓΕΙΑ

Ασφαλιστικό: Σε αποχή καλεί τους ιδιώτες γιατρούς ο ΙΣΑ τη Δευτέρα (20/02)

Ασφαλιστικό: Σε αποχή καλεί τους ιδιώτες γιατρούς ο ΙΣΑ τη Δευτέρα (20/02)

Πανυγειονομική συγκέντρωση διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) κατά του νέου ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στις 16:00, στο ξενοδοχείο «President».

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν, επίσης, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, η Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Φυσικοθεραπευτών και ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.

Ο ΙΣΑ καλεί, επίσης, τα μέλη του, ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς, σε αποχή από τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα, ημέρα της πανυγειονομικής συγκέντρωσης.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει σύσσωμη συμμετοχή στην κινητοποίηση προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο «απέναντι στη λαίλαπα των μέτρων που απειλούν την επιβίωση του υγειονομικού κλάδου».

«Θα δώσουμε μάχη για την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική μας επιβίωση. Η κυβέρνηση με το νέο νόμο καταστρέφει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και δημεύει με αυταρχισμό το εισόδημα όσων εργάζονται σκληρά και στηρίζουν την οικονομία» επισήμανε ο κ. Πατούλης.

Σχετικές ειδήσεις