ΥΓΕΙΑ

Έχεις ευαίσθητο στόμα; Αυτή η οδοντόκρεμα θα σου αλλάξει την ζωή

Έχεις ευαίσθητο στόμα; Αυτή η οδοντόκρεμα θα σου αλλάξει την ζωή

Αν έχεις ευαίσθητο στόμα τότε υποφέρεις συχνά από άφθες και ερεθισμούς και το βούρτσισμα μπορεί να γίνει επώδυνο.

Οι άφθες ίσως οφείλονται σε πολλούς παράγοντες είτε ενδογενείς (προδιάθεση, ορμονικές μεταβολές), είτε εξωγενείς (ιοί, βακτήρια, αλλεργιογόνα) είτε σε συνδυασμό αυτών. Αυτή η ευαισθησία στο στόμα και τα συμπτώματα αυτής μπορεί να αποτελούν πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί καθημερινά.

Εδώ έρχεται η νέα σειρά προϊόντων στοματικής υγιεινής Zendium να αλλάξει τα δεδομένα και την ζωή σου, ειδικά αν έχεις ευαίσθητο στόμα. Βασισμένη στην Βιοεπιστήμη, πρόκειται για την πρώτη σειρά οδοντοκρεμών που χρησιμοποίησε ένζυμα και πρωτεΐνες όμοια με αυτά που περιέχονται στο σάλιο, για την προστασία της στοματικής υγείας. Η Zendium περιέχει τους πιο ήπιους αφριστικούς παράγοντες που σέβονται τους ευαίσθητους ιστούς του στόματος σου και επειδή συνεργάζεται με το σάλιο σου, λειτουργεί αρμονικά με το στόμα σου για να σου παρέχει αποτελεσματική και ολοκληρωμένη προστασία. Αν μάλιστα την συνδυάσεις με το στοματικό διάλυμα Zendium Complete Protection τότε θα έχεις χαρίσει στον εαυτό σου μια ακόμα πιο αποτελεσματική λύση.

Επιπλέον αν υποφέρεις από υπερευαισθησία των δοντιών η Zendium έχει συγκεκριμένη λύση, την οδοντόκρεμα Zendium Sensitive. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ανακούφιση της υπερευαισθησίας των δοντιών και είναι κάτι που θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Μπορείς να την συνδυάσεις και με την οδοντόβουρτσα Zendium Sensitive Extra Soft που περιέχει έξτρα μαλακές και λεπτές ίνες για απαλό και ακριβή καθαρισμό.

Untitled

Αναζήτησε τη σειρά στοματικής φροντίδας Zendium στα καταστήματα σήμερα και άφησε την… Βιοεπιστήμη να σου αλλάξει τη ζωή!