ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Σαμαράς σε Βενιζέλο: Σταματήστε την «εξέγερση»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Σαμαράς σε Βενιζέλο: Σταματήστε την «εξέγερση»!

Αυστηρό μήνυμα: Όχι άλλα παιχνίδια με την κυβερνητική συνοχή

Με εντολή του Αντ. Σαμαρά στενός συνεργάτης του στο Μαξίμου τηλεφώνησε, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, σε πολύ κοντινό άνθρωπο του Β. Βενιζέλου και του μετέφερε συγκεκριμένο μήνυμα:

• Πρέπει πάραυτα να σταματήσουν οι συνεχείς διαφοροποιήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και –κυρίως- υπουργών του σε καίρια σημεία της κυβερνητικής πολιτικής, διαφοροποιήσεις που τραυματίζουν την κυβερνητική συνοχή και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα με τους δανειστές!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο πρωθυπουργός έχει –κυριολεκτικά- «ανέβει στα κάγκελα», καθώς οι... «εξεγέρσεις» βουλευτών, στελεχών αλλά και υπουργών του ΠΑΣΟΚ ενάντια σε πολιτικές που έχουν ψηφιστεί και απ' τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα, ακόμα και πολιτικές που έχουν ψηφιστεί απ' τις μονοκομματικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου, είναι σχεδόν καθημερινές.

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα», τόνισε σε στενούς συνεργάτες του ο Αντ. Σαμαράς, η κυβέρνηση να εμφανίζει την εικόνα οπερέτας και να φαίνεται αναξιόπιστη στα μάτια των δανειστών, την ώρα μάλιστα που επίκειται μια ακόμα σκληρή διαπραγμάτευση, το φθινόπωρο».

Φρόντισε λοιπόν να στείλει αυστηρό μήνυμα στην «απέναντι» πλευρά της κυβέρνησης, ότι αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να σταματήσουν σύντομα.

Όπως έχει αποκαλύψει το Newsbomb.gr, ο πρωθυπουργός είχε ούτως ή άλλως αποφασίσει να σταματήσει απ' το Σεπτέμβρη αυτή την ανοχή προς το ΠΑΣΟΚ και το Β. Βενιζέλο, αφού κατανοεί τα σοβαρά πολιτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θέλει να προσφέρει χείρα βοηθείας.

Περίμενε όμως και απ' τον αντιπρόεδρό του να βάλει κάποιο φρένο στις συνεχείς διαφοροποιήσεις, να μην ξεπεράσουν κάποιο όριο, να μην τραυματίζεται η συνοχή της κυβέρνησης.

Αλλά τις τελευταίες μέρες αυτές οι «εξεγέρσεις» είναι πλέον φαινόμενο καθημερινό. Ακόμα και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ καλούν σε... ανυπακοή έναντι της κυβέρνησης!

Και μάλιστα σε ζητήματα κομβικά, όπως τα εργασιακά, τα της δημόσιας διοίκησης, τα φορολογικά.

Έχουν φτάσει στο σημείο πολύ συγκεκριμένα πράσινα στελέχη να μιλούν για μη εφαρμογή πολιτικών που έχουν ψηφίσει και μάλιστα ξεσηκώνοντας την κοινωνία!

Ο Αντ. Σαμαράς αντελήφθη ότι όλο αυτό το παιχνιδάκι θα ενταθεί όσο πλησιάζουν στο συνέδριό τους, αφού για το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του αποτελεί όρο πολιτικής επιβίωσης αυτή η όψιμη... επαναστατικότητα.

Και αποφάσισε να βάλει φρένο.

Το ζήτημα βέβαια είναι, αν και πόσο θα πετύχει αυτή του η πρωτοβουλία...

Διαβάστε επίσης:

Σημίτης κατά Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»