Η βία φέρνει βία

Newsbomb

Το αν χτυπήθηκαν οι νεαροί που συνελήφθησαν σαν τρομοκράτες στην Κοζάνη την ώρα της καταδίωξής τους, όπως λέει η αστυνομία ή μετά μέσα στο αστυνομικό τμήμα, όπως λένε οι γονείς και οι δικηγόροι τους, είναι ένα θέμα εισαγγελικής έρευνας.


Οι φωστήρες όμως του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έβγαλαν στην τηλεόραση τα χτυπημένα πρόσωπα των νεαρών, δεν σκέφθηκαν ότι αυτές οι φωτογραφίες με τα μελανιασμένα μάτια και τα πρησμένα χείλη των συλληφθέντων, είναι η μήτρα για να γεννηθούν κι άλλοι τρομοκράτες, για να βγουν στο κουρμπέτι κι άλλα παιδιά των 17 και 20 ετών, για να εκδικηθούν για όσα υπέστησαν οι «επαναστάτες» των Πυρήνων της Φωτιάς.

Στοιχειώδης λογική λέει ότι όταν προκαλείς ένα έτσι κι αλλιώς αγανακτισμένο πλήθος ανθρώπων θα υπάρξει απάντηση, που πάντως δεν θα είναι ήπια. Γιατί η βία γεννάει βία.

Ξέρουμε ότι από τα γεγονότα με τις φωτιές το Δεκέμβρη του 2008 γεννήθηκαν διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις, που τα μέλη τους χτυπάνε ήδη στα τυφλά.

Σε μία νεολαία θυμωμένη από τα αδιέξοδα και την ανεργία, που ζει πια χωρίς ελπίδα και όνειρα, έτοιμη και ώριμη να ξεσπάσει κατά της «πουτάνας κοινωνίας», δεν βγάζει χτυπημένα πρόσωπα νέων παιδιών στην τηλεόραση, βάζοντας έτσι φωτιά στο φυτίλι.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φωστήρες της ΕΛ.ΑΣ. Καλά ξεμπερδέματα τώρα με την καινούρια φουρνιά των τρομοκρατών-αντεξουσιαστών.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved