To Νewsbomb στα παρασκήνια του Twilight: ολόκληρες σκηνές+συνεντεύξεις

Newsbomb

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος σας ξεναγεί στα παρασκήνια της πολυαναμενόμενης Χαραυγής, για να συναντήσετε τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Κρίστεν Στιούαρτ on camera.ΔΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠ' ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

24 ώρες και κάτι ψιλά μένουν, πριν από την επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα της ταινίας που για το νεανικό κοινό είναι το απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Μια πρεμιέρα στην οποία με υπερηφάνεια το Gossip - Tv είναι χορηγός. 4 χρόνια μετά την πρώτη συνάντηση στην οθόνη, της παρθένας Μπέλα και του βαμπιρέλου Έντουαρντ όπως φαντάστηκε τον έπικο έρωτα τους στην ομότιτλη σειρά βιβλίων best seller, η επική ρομαντική αιματοβαμμένη τους σχέση ολοκληρώνεται, ξεκινώντας ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε στην προηγούμενη ταινία της σειράς. Με την Μπέλα μεταμορφωμένη και το παιδί τους, ένα υβρίδιο ανθρώπου και βαμπίρ να ξεσηκώνει την οργή των υπολοίπων βαμπιρικών φυλών, σε μια μάχη που θα καθορίσει τα πάντα, με τη συμμετοχή όλων των γνώριμων προσώπων της σειράς. Η πέμπτη ταινία της κινηματογραφικής σειρά, αποτελεί το δεύτερο μέρος του τέταρτου βιβλίου, της "Χαραυγής" και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο γνωστός για τις μεγάλες του επιτυχίες και βραβευμένος με Όσκαρ για το σενάριο του "Gods and Monsters", Μπιλ Κόντον (Dreamgirls), με διαφορά ο καλύτερος μέχρι τώρα σκηνοθέτης της σειράς. Η "Χαραυγή Μέρος 2", κυκλοφορεί επίσημα στις αίθουσες την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, όμως αύριο στα Odeon Cosmopolis θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της οποίας σπόνσορας είναι το Gossip - TV, για την οποία 120 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν δωρεάν προσκλήσεις. Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά, εξασφαλίσαμε video συνεντεύξεις με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, την Κρίστεν Στιούαρτ και το σκηνοθέτη Μπιλ Κόντον, ολόκληρες σκηνές και πολλά άλλα που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Επειδή κάθε γενιά έχει τους μύθους και τα παραμύθια της, και το "Λυκόφως", είτε ανήκεις σε αυτούς που το αγαπάνε είτε σε αυτούς που το μισούν, έχει γράψει τη δική του ιστορία για τη δική του γενιά. Μια ιστορία που ολοκληρώνεται θεαματικά με το επικό της φινάλε να ξεκινάει εδώ, στο Newsbomb (ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

***Ανακαλύψτε την τηλεόραση και τη σόου μπιζ, όπως πρέπει να είναι: ακατάλληλη για ανηλίκους, ανάποδα και καλαματιανά, από τον ΤΑΖ, στο TV ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, του GOSSIPTV

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved