ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Γαλακτόπουλος: Η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας!

Γαλακτόπουλος: Η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας!

Ελλάς το μεγαλείο σου! Απίστευτη αποκάλυψη του προέδρου του ΟΑΚΑ για τον τρόπο με τον οποίο γινόντουσαν τα Ολυμπιακά Έργα – Τώρα ανοίγουν τα στόματα για τη «σκοτεινή» περίοδο. Η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας και το τραγικό της ιστορίας είναι πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος, δεν μπορεί να γίνει συντήρηση!

Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός και ενδεχομένως να έχει δίκιο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα για την σκοτεινή περίοδο των Ολυμπιακών Έργων που εδώ και μια δεκαπενταετία όλα τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά τόσο για τις υπερκοστολογίσεις όσο και για την σκοπιμότητα ορισμένων από αυτά.

Για την εγκατάλειψη των ολυμπιακών έργων έχουν γραφτεί πολλά και έχουν γίνει εκατοντάδες ρεπορτάζ. Καμία ευαισθησία από το κράτος. Η ίδια αδιαφορία υπάρχει και για τον έλεγχο που θα έπρεπε να έχει γίνει για το πώς χτίστηκαν αυτά τα έργα και τι χρήματα δαπανήθηκαν.

Προς επίρρωση των δημοσιογραφικών ερευνών που στηλίτευαν την προχειρότητα των Ολυμπιακών Έργων έρχεται και η αποκάλυψη που έκανε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος πρόεδρος του ΟΑΚΑ στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα. Ο κ. Γαλακτόπουλος δήλωσε ότι «για να γίνει η συντήρηση πρέπει να νομιμοποιηθεί, καθώς η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας»!!!

Ο κ. Γαλακτόπουλος κλήθηκε να μιλήσει στον Χαρδαβέλλα μετά το δημοσίευμα της Realnews σχετικά με τη παρέμβαση των Εισαγγελέων για τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Αναφορικά με την στέγη Καλατράβα σημείωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ότι αντέχει άλλα 30 χρόνια. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει συντήρηση και αν γίνει μετά από 30 χρόνια, θα κοστίσει περισσότερο.
Ο κ. Γαλακτόπουλος πρόσθεσε ότι "για να γίνει η συντήρηση πρέπει να νομιμοποιηθεί, καθώς η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας".

Επίσης τόνισε ότι και όλα τα κολυμβητήρια είναι χωρίς άδεια και συμπλήρωσε:

"Στο δικό μας κολυμβητήριο έγιναν Ολυμπιακού Αγώνες, έγιναν Μεσογειακοί και δεν μπορούμε να κάνουμε πρωτάθλημα Ελλάδος γιατί δεν έχουμε άδεια".

Ταμπάκος: Τα Ολυμπιακά ακίνητα θα μπορούσαν να συμβάλλουν στον τουρισμό.

«Τα Ολυμπιακά ακίνητα θα μπορούσαν να συμβάλλουν στον αθλητικό τουρισμό» δήλωσε από τη δική του μεριά ο πρώην Ολυμπιονίκης, Δημοσθένης Ταμπάκος.
Παράλληλα, ο κ Ταμπάκος επισήμανε ότι τα Ολυμπιακά Ακίνητα είναι θέμα πολιτικής βούλησης και προτεραιότητας διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσαν να έρχονται στην Ελλάδα αθλητές από όλον τον κόσμο και να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους. Τέλος ο κ. Ταμπάκος τόνισε ότι αν οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν είχαν εγκαταλειφθεί θα μπορούσαν να αποτελέσουν τους κατάλληλους χώρους προκειμένου να φιλοξενήσουν διεθνείς αθλητικές συναντήσεις.

Μπιλίνης: Μεγάλο σκάνδαλο οι Ολυμπιακοί Αγώνες

"Προφανώς είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο οι Ολυμπιακοί Αγώνες" δήλωσε επίσης ο Συντονιστής του τμήματος Οικολογίας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Μπιλίνης.
Παράλληλα, ο κ. Μπιλίνης, επισήμανε ότι ο ελληνικό λαός δεν ξέρει ακόμα πόσο στοίχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πρόσθεσε ότι πιθανόν οι έρευνες πραγματοποιούνται δέκα χρόνια μετά καθώς μπορεί να υπάρχουν σκέψεις πολλά από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια να μπουν στην λίστα του ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να πωληθούν.
Τέλος, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι μετά την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης του αθλητισμού από τις κυβερνήσεις, ώστε να εκμεταλλευθούν τα ολυμπιακά ακίνητα.