ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Είδηση - βόμβα: Κι άλλος υπουργός, φίλος του Τσίπρα, με εταιρεία στον Παναμά;

Είδηση - βόμβα: Κι άλλος υπουργός, φίλος του Τσίπρα, με εταιρεία στον Παναμά;

Στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝ.ΕΛ. λατρεύουν να έχουν εταιρείες στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στον Παναμά που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους φορολογικούς παραδείσους.

Μετά τον Πάνο Καμμένο και την εταιρεία PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A. (για την οποία έγραψε πρώτο το Newsbomb.gr), ένας άλλος Πάνος, ο Σκουρλέτης φέρεται να έχει σχέσεις με εταιρείες του Παναμά.

Για να είμαστε ακριβείς, το ereportaz.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο που -σύμφωνα με το οποίο- ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά.

Το έγγραφο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να δούμε την έδρα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πατρός Σκουρλέτη, καθώς επίσης και αν αυτή η εταιρεία στο όνομα Vassilios George Skourletis ανήκει σε μέλος της οικογένειάς του και αν έχει δηλωθεί στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Μετά και από αυτό το περιστατικό, είναι προφανές ότι οι υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα πρέπει πλέον να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τις χρηματοοικονομικές τους δραστηριότητες.

Δείτε το έγγραφο για την οικογένεια Σκουρλέτη εδώ