ΑΠΟΨΕΙΣ

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη ΣΤΑΣΥ: Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. και τον Χρυσοχοϊδη να συλλάβουν τους δράστες

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη ΣΤΑΣΥ: Ζήτημα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. και τον Χρυσοχοϊδη να συλλάβουν τους δράστες
Ζητάμε και απαιτούμε ως απλοί πολίτες απο την ελληνική αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει εδώ και τώρα. 

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια - Η ΕΛ.ΑΣ. και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συλλάβουν άμεσα τους δράστες - Γράφει ο Κώστας Τσιτούνας 

Νομίζω ότι είναι πλέον ζήτημα τιμής και για τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, αλλά και για τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να συλλάβουν άμεσα τα δυο κτήνη και να τα παραδώσουν στην δικαιοσύνη.

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Η αστυνομία όταν θέλει, μπορεί και το έχει αποδείξει πολλάκις. Διότι φίλοι μου δεν πρόκειται για νεαρούς, όπως γράφουν τα περισσότερα ΜΜΕ.

Πρόκειται για κτήνη όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης. Για τσογλάνια του κερατά που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο εισαγγελέας πρέπει να είναι αμείλικτος, χωρίς κανένα ελαφρυντικό για αυτά τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα που προκάλεσαν τέτοια βλάβη σε έναν εργαζόμενο συμπολίτη μας.

Μιλώντας στο Mega, ο σταθμάρχης στο Μοναστηράκι, Άκης Πάστρας, ο οποίος έφτασε στο σημείο μετά το περιστατικό, περιέγραψε τα γεγονότα. Όπως είπε, ο συνάδελφός του, έκανε παρατήρηση στους δύο νεαρούς για το ότι δεν φορούσαν μάσκα και ότι είχαν τα πόδια τους πάνω στο κάθισμα.

«Όταν βγήκε από τον συρμό, με σχέδιο, περίμεναν να αδειάσει η αποβάθρα, και του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν» σημείωσε. Ο σταθμάρχης, πλέον εξήλθε του νοσοκομείου, ωστόσο έχει σπασμένα πλευρά και δύο κατάγματα. Σύμφωνα με τον κ. Πάστρα, περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ εργαζομένων και επιβατών του μετρό συμβαίνουν καθημερινά. «Έγιναν αρκετά περιστατικά. Καθημερινότητα ο κίνδυνος και η απειλή» πρόσθεσε.

Εδώ λοιπόν δεν μιλάμε για δύο ατίθασους νεαρούς. Μιλάμε για καθάρματα που προφανώς έχουν ξανακάνει κάτι τέτοιο. Φαίνεται από την μανία με την οποία χτυπούσαν τον σταθμάρχη στο σχετικό βίντεο. Φαίνεται καθαρά ότι είναι εξοικειωμένοι με την ωμή βία.

Δεν είναι δυνατόν να περάσει έτσι αυτό το τραγικό περιστατικό. Να δεχθούμε δηλαδή ότι μέσα στο Μετρό μπορεί ο κάθε αγροίκος να ξυλοκοπεί έτσι εύκολα συμπολίτες μας. Όχι, αυτό δεν μπορεί να το καταπιεί κανείς μας.

Εδώ απαιτείται να γίνει πράξη το δόγμα «Νόμος και Τάξη» και να τελειώνουμε μια και καλή με τα διάφορα τσογλάνια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και δεν σέβονται απολύτως τίποτα, ούτε καν την ανθρώπινη ζωή.

Ζητάμε και απαιτούμε ως απλοί πολίτες απο την ελληνική αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει εδώ και τώρα.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή του τροχαίου με θύμα την 37χρονη Όλγα και την 3χρονη κόρη της