ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Όχι θα κάτσει να σκάσει…

Γιώργος Παπανδρέου: Όχι θα κάτσει να σκάσει…
Ο... τελευταίος χορός του Γιώργου Παπανδρέου ως πολιτικός;
Instagram

Γιώργος Παπανδρέου: «Όλη κι όλη του η στενοχώρια, κράτησε να ξέρεις 2 – 3 ώρες το πολύ», που λέει και το άλλο λαϊκό άσμα γνωστής αοιδού.

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να μην χόρεψε… Γαρμπή, όμως στο χορό το έριξε και μάλιστα με βαρύ ζεϊμπέκικο.

Ο Λευτέρης Πλασκοβίτης, υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου (ΓΑΠ), δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ηττημένο πρώην πρωθυπουργό να χορεύει στο Ψαροταβερνάκι Τράτα, στα Εξάρχεια, σε ένα γλέντι της… παρηγοριάς, μετά την συντριπτική ήταν από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Το βίντεο δείχνει τον… εξοχότατο ΓΑΠ να χορεύει τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», την ημέρα της βαριάς εκλογικής του ήττας. Κύκνειο άσμα του πρώην πρωθυπουργού; Πιθανότατα…

Ο κ. Παπανδρέου λογικά τελειώνει την πολιτική του καριέρα, μετά το βαρύ και ασήκωτο αποτέλεσμα, με ένα βαρύ και ασήκωτο ζεϊμπέκικο.

«Οι όμορφοι άνθρωποι όμορφα περνάμε, ακόμα και στις ήττες μας ξέρουμε να γλεντάμε», έγραψε ο συνεργάτης του πρωτότοκου γιου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

«Όχι θα κάτσω να σκάσω», θα έβαζε με νόημα και ο dj, αν ήθελε να το γυρίσει και στα πιο… χορευτικά, αλλά πάντα στο ίδιο κλίμα!

Εμείς πάλι, θα ζητούσαμε παραγγελιά στο κατάστημα ένα άλλο ζεϊμπέκικο για να κάνουμε μια… γυροβολιά: «Ασ΄ τον τρελό στην τρέλα του και μη τον συνεφέρεις…»! Όχι γιατί υπονοούμε κάτι, αλλά για να μην χαλάσουμε το γλέντι με τα λαϊκά.

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να τα έχει όλα λυμένα και να έχει το κουράγιο για να ρίξει τις… βόλτες του, όμως πολλοί Έλληνες παλεύουν ακόμα να ορθοποδήσουν από τις δικές του καταστροφικές πολιτικές. Απέδειξαν όμως την Κυριακή πως «κοντή μνήμη» σίγουρα δεν έχουν και του διεμήνυσαν «φύγε, πριν ανοίξω το στόμα μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρίδου για εμβολιασμό παιδιών: Τι γίνεται αν ένα παιδί έχει νοσήσει - Ποια τα συμπτώματα

Τροχαίο δυστύχημα στο Αιγάλεω: Αυτοκίνητο σκότωσε πεζούς - Αναζητά πληροφορίες η ΕΛΑΣ

Champions League: Το χρονικό μιας ιστορικής γκάφας - Φιάσκο, επανάληψη και «τιτανομαχία» (vid+pics)