ΑΠΟΨΕΙΣ

Τάκη πήγαινε τους μέχρι τέλους…

Τάκη πήγαινε τους μέχρι τέλους…
eurokinissi

Άκουγα τις δηλώσεις των συνδικαλιστών της Αστυνομίας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου για την υπόθεση με τον 53χρονο παιδεραστή και μαστροπό της 12χρονης ανήλικης

Κι όμως, 213 καθάρματα έκαναν ουρά για να βιάσουν ένα 12χρονο κορίτσι. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι υπάρχει τόση ανωμαλία. Ότι κυκλοφορούν δίπλα μας τόσοι αλήτες, τόσοι πολλοί διεστραμμένοι.

Για την ελληνική αστυνομία είναι πλέον ζήτημα τιμής όχι μόνο να βρεθούν όλα αυτά τα καθάρματα αλλά και να οδηγηθούν σιδηροδέσμιοι στη Δικαιοσύνη. Μένω στην διαβεβαίωση του Τάκη Θεοδωρικάκου τον οποίο γνωρίζω χρόνια. Και το ήθος του και το πείσμα του για τέτοιες υποθέσεις. «Η ιστορία θα πάει μέχρι τέλους και όλοι θα αποδοθούν στη Δικαιοσύνη» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην υπόθεση του Κολωνού με τη 12χρονη: «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου και την αγανάκτησή μου για αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, αν αποδειχθεί ότι έχουν συμβεί όλα όσα έχουμε δει να δημοσιεύονται. Πρόκειται για ένα τέρας, είναι ένα έγκλημα που δεν περνάει από ανθρώπινο μυαλό. Σφραγίζει με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή ενός 12χρονου παιδιού».

Ο υπουργός, μιλώντας για την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια διαδικασία που έχει γίνει με άρτιο τρόπο.

«Η ΕΛ.ΑΣ μέχρι στιγμής έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο. Έχει κινηθεί με επαγγελματισμό, αρτιότητα, μυστικότητα και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αυτή η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος, θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιοι και όποιες εμπλέκονται θα αποδοθούν στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Προσωπικά, μένω στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που είμαι σίγουρος ότι θα υπερβούν εαυτόν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί για να αποκαλύψουν όλο το κύκλωμα των καθαρμάτων.

Μέσα μου λυπάμαι - που το γράφω – ελπίζω ότι θα εφαρμοστεί για όλους αυτούς και ο νόμος των φυλακών, είτε είναι 213, είτε 513. Λυπάμαι που φτάνω σε αυτό το σημείο, αλλά έτσι νιώθω…

Κλείνω αυτό το άρθρο με μια ευχή: Κύριε υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, Τάκη, μέχρι τέλους! Αλύπητα. Χωρίς Οίκτο. Όχι στο όνομα της δικαιοσύνης, στο όνομα των παιδιών μας. Τσάκισε τους.